Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχώρησε από την προπόνηση μετά από διαφωνία που είχε με τον πατέρα του (Βίντεο)

0
27

Ένα βίντεο όπου εμφανίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έχει μια διαφωνία με τον πατέρα του, Απόστολο, διέρρευσε στα social media.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, όπως μεταδίδει το gazzetta.gr  μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, λίγο πριν παίξουν στο διπλό, πατέρας και γιος είχαν μία διαφωνία για ένα ζήτημα, το οποίο φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον Νο6 τενίστα του κόσμου.

Με τον Πέτρο Τσιτσιπά να κάθετε σε μία καρέκλα και να παρακολουθεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ακούγεται να λέει στον πατέρα του πως είναι λάθος και μετά από λίγο να αποχωρεί από την προπόνηση.

@steftsitsipas debutarà demà al quadre individual del @MallorcaChamps

El grec ha viscut un dimarts amarg a Santa Ponça:

ha perdut en dobles fent parella amb el seu germà

ha partit de l’entrenament previ després d’un intercanvi d’opinions amb son pare
@filarprim pic.twitter.com/QJqoOXVzIQ

— Esports IB3 (@EsportsIB3) June 21, 2022

Δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα η προπόνηση στο διπλό, με τα δύο αδέρφια να γνωρίζουν στη συνέχεια την ήττα από τους Αρεβάλο και Ροχέρ.

Ο Στέφανος πάντως στην διάρκεια του βίντεο που διέρρευσε, φαίνεται να έκανε κάποια παράπονα για τον ώμο του, ενώ και ο πατέρας του όπως συζητούν, φαίνεται να του δείχνει κάτι σχετικό με αυτό.

Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στο διπλό στη Μαγιόρκα

Εκτός συνέχειας με το «καλημέρα» έμειναν στο διπλό του Mallorca Open ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς.

Τα δύο αδέλφια είχαν δύσκολη κλήρωση αφού έπεσαν πάνω στους Αρεβάλο/Ροζέρ, που είναι στο «Νο1» του ταμπλό, και την Τρίτη ηττήθηκαν με 6-3, 6-4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στο τουρνουά και στο απλό. Σήμερα, Τετάρτη θα κάνει πρεμιέρα στον 2ο γύρο με αντίπαλο τον Λευκορώσο Ίλια Ιβάσκα. Θυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο τουρνουά που συμμετέχει ο Έλληνας τενίστας πριν από το Wimbledon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here