Ο ράπερ Kid Cudi υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης

0
36

Ο Κιντ Κάντι αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό δύο εβδομάδες μετά την εισαγωγή του σε κέντρο απεξάρτησης για κατάθλιψη και εθισμό στα ναρκωτικά, το 2016.

Ο 38άχρονος αποκάλυψε ότι χρειάσθηκε να νοσηλευθεί αφού το εγκεφαλικό μείωσε την ικανότητά του στην ομιλία και την κίνηση, λέγοντας στο Esquire ότι, πλέον, «όλα είναι καλά».

Αφού υπεβλήθη σε φυσική αποκατάσταση για μήνες, ο Κάντι τελικά ένιωσε είχε σημαντική βελτίωση όταν πέρασε από δοκιμαστικό για το έργο του Μπρόντγουεϊ, “Lobby Hero”, με τον Μάικλ Σέρα. Ο ράπερ έπρεπε να απομνημονεύσει πολλούς διαλόγους για τον ρόλο, τον οποίο τελικά δεν πήρε, ωστόσο, αισθάνθηκε νικητής.

«Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Το χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή. Ήμουν ευτυχής. Διάολε, ο εγκέφαλός μου είναι ακόμη δυνατός. Δεν έχασα κάτι με αυτό που συνέβη», υπογράμμισε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ράπερ μίλησε για τη συνεχιζόμενη «κόντρα» με τον πρώην φίλο του, Κάνιε Γουέστ. Ο Κάντι σημείωσε ότι «ο Κάνιε πρέπει να μεγαλώσει και να αποδεχθεί την αίτηση διαζυγίου της Κιμ Καρντάσιαν».

«Δε μπορείς να είσαι ενήλικας και να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι έχασες τη γυναίκα σου; Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου. Πρέπει να ανέχεσαι τα προβλήματά σου, όπως κάθε άντρας σε αυτή τη ζωή. Έχω χάσει γυναίκες και έπρεπε να το αντέξω. Δεν το χρειάζομαι αυτό στη ζωή μου», υποστήριξε.

Η «κόντρα» των δύο φίλων άρχισε πέρυσι, όταν η Καρντάσιαν έβγαινε με τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον, έναν από τους καλούς φίλους του Κάντι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here