Ο Κώστας Μπακογιάννης διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό

0
35

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε πως προσβλήθηκε από τον πανδημικό ιό και ότι βρίσκεται σε καραντίνα. Παράλληλα, θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο μικρότερος γιος του, όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

«Θετικοί και οι δύο. Τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να κάνουμε αγκαλιές! Να φροντίζετε τους εαυτούς σας», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης. Το κείμενο συνοδεύεται από μία φωτογραφία με τον γιο του.

Η δημοσίευση του Κώστα Μπακογιάννη:

Κ. Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, το φθινόπωρο μπαίνουν μπουλντόζες» (βίντεο)

Ο Κώστας Μπακογιάννης, για ακόμη μία φορά, μίλησε για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, επισημαίνοντας πως όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελεί το καλύτερο σε όλη τη χώρα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων στάθηκε στο έργο της Διπλής Ανάπλασης και το καινούργιο «σπίτι» του «τριφυλλιού», το οποίο περιμένει με ανυπομονησία ο κόσμος του συλλόγου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

«Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδαμέσα στον χρόνο θα μπουν οι μπουλντόζες. Το χρονοδιάγραμμά μας είναι το γήπεδο να έχει ολοκληρωθεί, το 2026, αυτή τη στιγμή δε βλέπω κάτι να μάς καθυστερήσει.

Δεν επηρεάζεται από τίποτα, τα χρήματα είναι διασφαλισμένα, οι μελέτες είναι ώριμες, το έργο θα δημοπρατηθεί σύντομα και προχωράμε».

Όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο στον Βοτανικό, η Αρένα, τότε κατεδαφίζουμε το «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και αποκτάμε ένδεκα στρέμματα πάρκου, έναν νέο πνεύμονα σε μία περιοχή που έχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη, αφού είναι πυκνοκατοικημένη και πυκνοδομημένη».

Η τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here