Οι περίεργες συναλλαγές του μπουζουκόβιου νταραβεριτζή της Ενέργειας Σάκη Κατσέλη με τον Άνεμο επί Σάκη Καλλιτσάντση!

0
34

Διάβασα στην axianews τις αναφορές και αποκαλύψεις της έγκυρης και αποκαλυπτικής εφημερίδας σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του Σάκη Κατσέλη, πρώην δασκάλου ο οποίος με τη συνδρομή περιφερειαρχών και λοιπών τοπικών αρχόντων που του εξασφάλιζαν τα «πολύτιμα αντικείμενα» του πόθου αλλά και του Σάκη Καλλιτσάντση κατάφερε να γίνει παράγοντας της Ενέργειας και κατά συνέπεια νταραβεριτζής του συστήματος!

Βεβαίως, όπως αντιλαμβάνομαι ο Σάκης Κατσέλης, φιλαράκι του Άδωνι και του Σταϊκούρα που πήγαν στο πάρτι του, των δυο υπουργών που στήριξαν όλες τις ενέργειες του πρώην ισχυρού άνδρα του Ελλάκτωρα, είναι ακόμη πιο γνωστός στην πιάτσα για τους τόνους λουλουδιών στον Αντώνη Ρέμο, στο Αθηνών Αρένα, ο οποίος ως ένδειξη ευγνωμοσύνης παρέστη και τραγούδησε στο πάρτι που παρέθεσε ο «μπουζουκόβιος» επιχειρηματίας στο μπαλκόνι του στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας!

Βεβαίως, όπως διάβασα, Σάκης Κατσέλης και Ρέμος – Πηλαδάκης υπήρξαν συνεταιράκια στην Ενέργεια, αλλά η δουλειά τελικά δεν έγινε!

Πάμε λοιπόν τώρα στις δικές μου πληροφορίες: Ο Σάκης Κατσέλης, όπως με ενημερώνουν αξιόπιστες πηγές, φέρεται να έχει κάνει δυο μεγάλες – περίεργες- δουλειές με τον Σάκη Καλλιτσάντση!

Η πρώτη αφορά ένα ενεργειακό πάρκο 160 MW, αδειοδοτημένο και όχι εγκατεστημένο, το οποίο αποκτήθηκε από τον Άνεμο αντί του ποσού των 150 εκατ. ευρώ, ποσόν που θεωρείται ιλιγγιώδες για την εποχή εκείνη όταν αντίστοιχες αγοραπωλησίες γίνονταν στα μισά λεφτά ή έστω στα δύο τρίτα, δηλαδή μάξιμουμ 100 εκατ. ευρώ!

Η δεύτερη αφορά ένα αιολικό πάρκο το οποίο αγοράστηκε και ξαναπουλήθηκε πίσω!

Δηλαδή διπλές μεταβιβάσεις, ένα «πήγαινε – έλα» και «πέρα – δώθε» μεταξύ Σάκη Κατσέλη και Άνεμου που δεν συνάδει με τα χρηστά συναλλακτικά ήθη εισηγμένης επιχείρησης και σαφώς αφήνει σκιές και υπόνοιες!

Από κει και πέρα, το γεγονός είναι ότι η ανάδειξη στην επικαιρότητα του προσώπου του «μπουζουκόβιου» Σάκη Κατσέλη, πρώην δασκάλου και νυν νταραβεριτζή της Ενέργειας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τα έργα και τις ημέρες του και ο ένας μετά τον άλλο σοβαροί επιχειρηματίες παρέχουν στοιχεία τα οποία μετά βεβαιότητας θα βρουν ως ενδιαφέροντα οι Αρχές της Δικαιοσύνης και όχι μόνο (ξέπλυμα, ΣΔΟΕ, οικονομική αστυνομία κλπ)!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here