«Ξηλώθηκε» ο Αλαφούζος: 210.000 το πριμ για το Κύπελλο και 100.000 ο λογαριασμός στον Αργυρό | Πείστηκε ο Λουτσέσκου για το «διαζύγιο» με Ελ Καντουρί | ‘Εβαλε τα κλάματα ο Χατζηγιοβάνης λόγω Ιβαν | Μεγάλη ανατροπή με Πέλκα | Ο Αλμέιδα «τελείωσε» Βράνιες

0
32

Μια…300άρα στοίχισαν στον Γιάννη Αλαφούζο τα … κουβαρντιλίκια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό! Κι αναφέρομαι στο έξτρα πριμ που μοιράστηκε στους παίκτες αλλά και στο “λογαριασμό” που έκαναν στα… μπουζούκια, όπου και “πήγαν” η ομάδα μαζί με την… κούπα!

Συγκεκριμένα, το αφεντικό της ομάδας για το δεύτερο Κύπελλο επι διοικητικής του θητείας, πριμοδότησε τους παίκτες με 210.000 ευρώ συνολικά. Τα χρήματα αυτά μοιράστηκαν ως εξής: απο 10.000 ευρώ όσοι αγωνίστηκαν κι απο 5.000 ευρω οι υπόλοιποι της 26μελους αποστολής!

Επίσης, η συνολική… ζημιά στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Φουρέϊρα, εκεί δηλαδή που έγινε το “πράσινο” γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε τις 100.000 ευρώ!

Ποιοί πήραν απουσία από την… βραδιά στον (Παναθηναϊκών φρονημάτων) Αργυρό; Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Γιάννης Αλαφούζος (ήταν πάντως η κόρη του Έλενα)…

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι αλήθεια πως… βίωσε ένα σκωτσέζικο ντους το σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ.Με ακραία συναισθήματα πριν απο την έναρξη και μετά την λήξη του Τελικού.

Ο διεθνής εξτρέμ που απο τον Φεβρουάριο και μετά έγινε… αλλαγή πολυτελείας στους “πράσινους”, αρχικά την Παρασκευή είχε πάρει μεγάλη χαρά αφού ο Γκους Πογέτ προς έκπληξη όλων (γιατί δεν έπαιζε στον Παναθηναϊκό) τον είχε στις κλήσεις του, για την “γαλανόλευκη”.

Για να τον … ποτίσει την επομένη σκέτη πίκρα ο Γιοβάνοβιτς!Όταν νωρίς το απόγευμα, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, ο Σέρβος κόουτς έβγαλε την 20άδα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, το όνομα του Χατζηγιοβάνη δεν υπήρχε μέσα σε αυτή (προς γενική κατάπληξη). Είχε… κοπεί!

Με τον Γιοβάνοβιτς να προτιμάει αντί του Μυτιληνιού άσου τον Γιώργο Βαγγιανίδη. Μάλιστα τον 20χρονο άσο τον υπολόγιζε – όπως του ειπαν – εφόσον χρειαζόταν να μπει για… μπροστα (εξτρέμ) αφού για αναπληρωματικός μπακ υπήρχε ο Σάντσες!!

Να εξηγήσω εδώ πως στο Κύπελλο, είτε στην 11άδα, είτε στον πάγκο, θα πρέπει να βρίσκονται και δυο παίκτες κάτω των 22, που θα προέρχονται από την Ακαδημία. Ο ένας ήταν , λοιπόν, ο Αλεξανδρόπουλος και δεύτερος ο Βαγιαννίδης. Όλοι περίμεναν στην 20άδα τον νεαρό στόπερ Σιδερά και τότε θα χωρούσε ο Χατζηγιοβάνης αλλά ο Γιοβάνοβιτς “απέκλεισε” και τους δυο.

Ποιά ήταν η αντιδραση του Χατζηγιοβάνη, στο άκουσμα πως έχανε τον Τελικό; Σε μια γωνία των αποδυτηρίων έβαλε τα κλάματα, είτε γιατί δεν το…πίστευε, είτε λόγω νεύρων!

Εκείνη την στιγμή βίωνε το χειρότερο φινάλε μετά από μια 6ετία στην αγαπημένη του ομάδα ( προϊόν της Ακαδημίας της) αφού το συμβολαιό του δεν θα ανανεωθεί και το επόμενο μήνα θα αναχωρήσει για άλλες… ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Χρειάστηκαν βέβαια να περάσουν περίπου 3,5 ώρες, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς – χωρίς την δική του συμμετοχή – να κερδίσει 1-0 και να στεφθεί Κυπελλούχος και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης να πανηγυρίσει με την ψυχή του βρισκόμενος σε έκσταση.

Για την ακρίβεια έδωσε την τελευταία…παράσταση στο ΟΑΚΑ και μετά στο νυχτερινό κέντρο. Μέχρι και το κινητό του έβγαλε λίγο πρίν απο την απονομή και ξεκινησε να κάνει… live την “στέψη”, για να γίνει viral!

Νέο μπαράζ δημοσιευμάτων είχαμε στην Τουρκία, που αφορούσαν το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα. Σύμφωνα με τα οποία ο διεθνής Έλληνας μέσος βρίσκεται στην καλοκαιρινή transfer list της Φενέρ Μπαχτσέ, κοινώς είναι προς αποχώρηση/αποχώρηση. Μάλιστα ανακάλυψαν και…φλερτ με την Μπολόνια.

Τι ξέρει η στήλη για την υπόθεση Πέλκα;

α) Ο 28χρονος άσος έχει συμβόλαιο για ακόμη 1+1 χρόνια με τον τουρκικό σύλλογο και σημερινή χρηματιστηριακή αξία 5.000.000 ευρώ…

β) Έκανε όντως μια μέτρια σεζόν αλλά μετά την αποπομπή του Βίτορ Περέιρα είχε επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, με γκολ κι ασίστ σε ρόλο game changer (ερχόμενος από τον πάγκο). Μέχρι που τραυματίστηκε μέσα Απριλίου και τελείωσε προωρα για αυτόν η χρονιά…

γ) Το τελευταίο διάστημα ήταν στην Ελλάδα, αρχικά για αποθεραπεία στην Θεσσαλονίκη και τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα. Είδε τον Τελικό του Κυπέλλου , έκανε και τις απαραίτητες προετοιμασίες του γάμου του με την Κυβέλη Μάρδα (κόρη του προβεβλημένου πρώην υπουργού της Κυβέρνησης Τσίπρα, Δημήτρη Μάρδα), ο οποίος θα γίνει τον Ιούνιο στο Φανάρι!

δ) Η μανατζερική πλευρά του Πέλκα, μέχρι τώρα δεν έχει κάποια ενημέρωση ή ένδειξη από την διοίκηση της Φενέρ πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται και είναι για…πώληση. Να σημειώσω εδώ πως η γερμανική Rogon με την Φενέρ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Αλί Κότς, έχουν τρομερή σχέση/στενή συνεργασία (κάνει μίνιμουμ 3 μεταγραφες ανα σεζόν)..

ε)Το πιθανότερο, σύμφωνα με την τελευταία αποκλειστική πληροφορία της στήλης, είναι να επεκταθεί το συμβόλαιο του Πέλκα στην Φενέρ κατά ένα χρόνο. Να πάει δηλαδή μέχρι το 2024 με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο!

Τι κοινό έχουν Βράνιες και Ελ Καντουρί; Και οι δύο έχουν συμβόλαια μέχρι το 2024 – για ακόμη δυο χρόνια – με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα, αλλά μόνο με θαύμα θα βρίσκονται στα ρόστερ της ερχόμενη σεζόν.

Για τον Βράνιες είναι αρνητική η εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, δεν τον θέλει στην δική του ΑΕΚ. Έκανε την αξιολόγησή του, μάζεψε τις πληροφορίες του, ζύγισε συμπεριφορές και ο Βόσνιος είναι εκτός πλάνων του Αργεντινού προπονητή!

Εδώ δύσκολα θα …διασωθεί και ο Τζαβέλας στην νέα ΑΕΚ. Αν τα καταφέρει θα είναι λόγω καλών σχέσεων με την διοίκηση, ως 4ος στην ιεραρχία των στόπερ (με 3ο τον Μήτογλου) και επειδή θα πείσουν τον Αλμέιδα πως διαθέτει το λεγόμενο…team spirit!

Όσον αφορά στον Ελ Καντουρί, παρότι είναι παιδί του Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να έχει συμβολή στην περσινή ανανέωση του συμβολαίου του, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και δυσαρέσκεια στο κλαμπ για τους πολλούς και συνεχούς τραυματισμούς που βγάζει. Δεν έχει καλό…recovery mode, υπάρχει γενικότερα θέμα με την αθλητικοτητά του.

Την περίπτωση Ελ Καντουρί αναλαμβάνει πλέον ο Ζοσέ Μποτό αφού έχει συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στις 700,000, για άλλα δυο χρόνια και θα πρέπει να βρεθεί λύση για να φύγει.

Το θέμα βέβαια είναι να μην θέσει βέτο ο Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά όπως φαίνεται κι αυτός – έστω με…βαριά καρδιά- συναίνεσε στο βγει διαζύγιο με τον Μαροκινό μέσο, ο οποίος άλλωστε τον ερχόμενο Αύγουστο θα κλείσει τα 32 του χρόνια.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here