Νότιγχαμ Φόρεστ: Σε ευχαριστούμε κύριε Μαρινάκη

0
64

Χιλιάδες της Φόρεστ συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στην «Old Market Square», την κεντρική πλατεία της πόλης και μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την επιτυχία της ομάδας τους.

Επειτα από 23 χρόνια η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στην Premier League μετά τη νίκη με 1-0 στον τελικό ανόδου κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Οι οπαδοί των «Reds» πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για την επάνοδο της ομάδας τους στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, γι’ αυτό και από την Κυριακή (29/05) έχουν ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς, οι οποίοι συνεχίζονται και σήμερα (30/05).

Την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ, που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης για να γιορτάσουν την άνοδο της ομάδας στην Premier League μετά από 23 χρόνια, γνώρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας, εν μέσω αποθέωσης, μίλησε για την επιστροφή των Reds στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ ανήκει στην Premier League και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παραμείνει εκεί.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο. «Ταβάνι είναι ο ουρανός», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους χιλιάδες οπαδούς της Νότιγχαμ να τον αποθεώνουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Για εμένα, από την πρώτη στιγμή, δεν ήταν μια επένδυση. Είναι το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, για όλο αυτό το κοινό, για όλους τους ανθρώπους του Νότιγχαμ, για τους οπαδούς μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό και οι οποίοι ήθελαν να δουν την ομάδα εκεί που ανήκει. Αυτή η ομάδα ανήκει στην Premier League. Και αυτό για το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα δώσουμε όλη την ώθηση στον Στιβ (Κούπερ) και το επιτελείο του για τη νέα σεζόν, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε, όχι μόνο να διατηρήσουμε τη θέση μας στην Premier League, αλλά και να αποδώσουμε καλά. Διότι όριό μας είναι ο ουρανός. Και στη ζωή μου, σε οτιδήποτε καταπιάστηκα, πάντα ήθελα να είμαι στην κορυφή. Είναι κάτι που μπορεί να φαντάζει δύσκολο σήμερα, αλλά θα είναι ευκολότερο όσο περνούν τα χρόνια.

Ολοι ευχόμαστε ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που στεκόμαστε σε αυτό το μπαλκόνι. Πόσο σύντομα πιστεύεται ότι θα γυρίσουμε ως πρωταθλητές στην Premie League: «Αυτό θα είναι φανταστικό, θα είναι καταπλητκικό για τον κόσμο, αλλά θα ήθελα να σημειώσω κάτι άλλο. Ερχομαι από την Ελλάδα και ξέρετε, η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη ιστορία, στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και όλοι ζούμε με αυτή την ιστορία. Αλλά μερικές φορές δεν βλέπεις το μέλλον, επειδή μιλάς για το παρελθόν. Τώρα, πρέπει να χαράξουμε μια γραμμή και να γράψουμε νέα ιστορία για αυτόν τον σύλλογο. Επειδή ο Μπράιαν Κλαφ έκανε πολλά για αυτό το κλαμπ, πολύ μεγάλες επιτυχίες. Αλλά τώρα, 40 χρόνια μετά, ο Στιβ Κούπερ έκανε παρεμφερές ή και ακόμη μεγαλύτερο, εάν υπολογίσουμε τις συνθήκες, αλλά και πόσο ανταγωνιστικό έχει γίνει το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σεβόμαστε την ιστορία μας, αλλά τώρα είναι η ώρα να γράψουμε νέα ιστορία, ακόμη πιο λαμπρή. Φυσικά, πολλά εξαρτώντα και από εσάς. Να συνεχίχετε να δείχνετε την καταπληκτική σας υποστήριξη στα χρόνια που έρχονται, να είστε δίπλα στην ομάδα και σας υπόσχομαι ότι θα δείτε πολλές νίκες και τρόφεα να έρχονται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στιβ Κούπερ και την ομάδα του, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το μάνατζμεντ, τον Ντέι, τον Κούλη, τον Γιάννη και φυσικά θέλω να συγχαρώ επίσης τον γιο μου, Μιλτιάδη, καθώς από την αρχή της εφετινής σεζόν συμμετείχε στην ομάδα, κράτησε σωστά τις ισορροπίες και είδαμε μία υπέροχη ανατροπή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την εκπληκτική υποστήριξή σας».

Συγκεκριμένα χιλιάδες της Φόρεστ έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στην «Old Market Square» την κεντρική πλατεία της πόλης και μια από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την επιτυχία της ομάδας τους. Παίκτες, προπονητής, τεχνικό επιτελείο αλλά και θρύλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς οι οποίοι «κοκκίνισαν» την πλατεία και δεν σταμάτησαν το τραγούδι.

And it’s Nottingham Forest…

An hour to go until we begin

#NFFC pic.twitter.com/Kka36zL1lf

— Nottingham Forest FC (@NFFC) May 30, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here