ΝΔ: Tο ύφος και η λογική του κ. Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ

0
33

Η ΝΔ στηλιτεύει σε ανακοίνωσή της τη στήριξη της Όλγας Γεροβασίλη στις δηλώσεις Μανιού περί «Ιμπραήμ», που προέτρεψε στρατιωτικούς και πολιτικούς να ανατρέψουν την κυβέρνηση, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «το ύφος και η λογική του κ. Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδικότερα, η ΝΔ σημειώνει ότι «η ομιλία του κ. Μανιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άλλη μια γραφική πινελιά σε ένα Συνέδριο που προσέφερε άφθονο υλικό στους συγγραφείς θεατρικών επιθεωρήσεων».

Ακόμη, αναφέρει ότι «όταν όμως η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Γεροβασίλη τη βρίσκει εξαιρετική, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Προφανώς επικροτεί και αυτά που είπε περί Ιμπραήμ, αλλά και την προτροπή του να ενωθούν στρατιωτικοί και πολιτικοί για να ανατρέψουν την κυβέρνηση».

Καταλήγοντας, η ΝΔ τονίζει ότι «φαίνεται ότι το ύφος και η λογική του κ.Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ» και προσθέτει ότι «αποδείχθηκε άλλωστε και από το γεγονός ότι απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο Συνέδριο».

Στήριξη της Γεροβασίλη σε Μανιό

Σημειώνεται πως η αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη στην οποία αναφέρεται η Ν.Δ έγινε στο ΣΚΑΙ και είναι η εξής:

«Η ομιλία του κ. Μανιού ήταν εξαιρετική και είναι χρήσιμο για όλους να την παρακολουθήσουν, καθώς αναδεικνύει την ανάγκη να μελετάμε και να γνωρίζουμε ιστορία ώστε να μπορούμε να είμαστε και σε εγρήγορση αναφορικά με το παρόν και το μέλλον. Και το λέω αυτό γιατί με τσιτάτα και αποσπασματικές αναφορές δεν γίνεται πολιτική. Ούτε με αλαζονεία την οποία επίσης διαθέτει σε αφθονία ο κ. Μητσοτάκης».

Τι είπε ο Μανιός στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Μανιός, στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ,  χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως «Ιμπραήμ».

Συγκεκριμένα από βήματος του συνεδρίου, ο κ. Μανιός, σε σημείο της ομιλίας του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι μόνο διακηρύξεις η πολιτική, είναι δράση. Πώς θα μπούμε στον λαό; Για εμένα – και δεν το λέω σήμερα το 2022, το είπα την 1η Δεκεμβρίου το 2019 – κατέκτησε την Ελλάδα ο Ιμπραήμ. Έτσι χαρακτήρισα τότε τον Μητσοτάκη σε ένα αντίστοιχο συνέδριο και ένας σύντροφος μου είπε »Ιμπραήμ;» και χειρότερος. Έχουμε μπροστά μας τον Ιμπραήμ. Μια είναι η λύση. Και οι καραβανάδες οι σημερινοί, οι στρατευμένοι και οι πολιτικοί να ενωθούν ενάντια σ’ αυτούς που μας έχουν στο ίδιο καθεστώς από το 1824. Εάν δεν διαβάσουμε την Ιστορία μας, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, μόνο να αεροβατούμε μπορούμε».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here