ΝΔ κατά Θεανώς Φωτίου: Στο όνομά της το τηλέφωνο της ΜΚΟ που διοργάνωσε τη “συναυλία Ειρήνης”

0
40

Η “Ομάδα Αλήθειας” επιτίθεται στη Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της, την οποία αναπαράγει ο Νίκος Ρωμανός, σημαίνον στέλεχος της ΝΔ και διευθυντής γραφείου Τύπου του κόμματος.

Η “Ομάδα Αλήθειας” υποστηρίζει πως το τηλέφωνο της “Αλληλεγγύης για Όλους” που διοργανώνει την “συναυλία Ειρήνης”, για την οποία τόσα έχουν γραφθεί, είναι στο όνομα της Θεανώς Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά το  δημοσίευμα

Εδώ και μερικές μέρες βασικό θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, είναι η “συναυλία Ειρήνης” που διοργανώνει η κοινότητα “Αλληλεγγύη για όλους”.

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν πως η αφίσα που πρωτοκυκλοφόρησε δεν είχε καμία αναφορά, ούτε στην Ουκρανία ούτε στην ρωσική εισβολή. Κάτι που τους έκανε να μιλούν για συναυλία “ίσων αποστάσεων”.

Ποια είναι όμως η κοινότητα “Αλληλεγγύη για Όλους”;

Googlάρωντας κάποιος θα δει πως η κοινότητα έχει έδρα στην διεύθυνση: Ακαδημίας 74, Αθήνα 106 78 και τηλέφωνο 2103801921.

Κάνοντας μια αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο όμως θα δούμε πως το συγκεκριμένο νούμερο, ανήκει στο όνομα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΘΕΑΝΩ Β ΦΩΤΙΟΥ.

Επιστρέφοντας και πάλι στο site της κοινότητας θα παρατηρήσουμε πως άλλη μια ακόμα Θεανώ Β. Φωτίου, του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά, τυχαίνει να έχει μάλλον προνομιακή μεταχείριση καθώς φιλοξενείται δήλωσή της στις 31/5/18.

Και καταλήγει το δημοσίευμα από την “Ομάδα Αλήθειας”:

“Τρομερή σύμπτωση ή κάτι άλλο; ”

Τρομερή σύμπτωση;https://t.co/7y7b7mEVyq

— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) March 25, 2022

Στη συνέχει ο Νίκος Ρωμανός το ανακύκλωσε γράφοντας σχετικά:

Κα Φωτίου, το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που οργανώνει την #Συναυλία_Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή, ταυτίζεται με το δικό σας, είναι κάποια σατανική σύμπτωση, ή είστε εσείς πίσω από την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία;

Η απάντηση της Θεανώς Φωτίου

Λίγη ώρα αργότερα, η Θεανώ Φωτίου, με ανακοίνωσή της απάντησε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης.

“Σε σύγχυση για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιτίθεται στη συναυλία για την Ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια με πλήθος καλλιτεχνών. Με εγκαλεί δε προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην “Αλληλεγγύη για Όλους”. Πληροφορούμε λοιπόν τη ΝΔ ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη ΝΔ. Κι αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει” ανέφερε χαρακτηριστικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here