Νέα Δημοκρατία: Κατηγορεί τον Τσίπρα ότι βάζει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν τους οργισμένους πολίτες

0
25

Για στημένες αντιδράσεις ανθρώπων που ακολουθούσαν τον Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στα Χανιά τη Δευτέρα, κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορεί μάλιστα τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε κομματικά του μέλη για να παραστήσουν τους οργισμένους με την κυβερνητική πολιτική, κατοίκους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, άρχισε από τα Χανιά την περιοδεία του στην Κρήτη, τη Δευτέρα, και συνομίλησε – μεταξύ άλλων – με καταστηματάρχες στην αγορά της πόλης.

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην αγορά των Χανίων, Δευτέρα 9 Μαΐου 2022.
(ANDREA BONETTI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

Ωστόσο, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, επικεντρώθηκε σε έναν άνθρωπο – μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση – ο οποίος συνομίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά στις κάμερες τοπικών μέσων, εκφράζοντας την απελπισία του για την ακρίβεια και την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση με πράξεις και παραλείψεις.

Αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας:

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ. Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας.

Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here