Μπεν Άφλεκ: Έχει μάτια μόνο για την Λόπεζ – Απάντησε για τις φήμες με την ξανθιά καλλονή

0
25

Ξανά ζευγάρι είναι ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ έπειτα από ένα μακροχρόνιο διάλλειμα. Η επανασυνδεση τους όπως ήταν αναμενόμενο έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη και οποιοδήποτε νέο στοιχείο προκύπτει αναφορικά με το ζευγάρι, γίνεται αμέσως viral.

Φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι ο ηθοποιός φλέρταρε με την, Έμμα Χέρναν. Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Selling Sunset». Την είδηση, μετέφερε η ίδια η Χέρναν, που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, δήλωσε στη συμπρωταγωνίστριά της σε ένα από τα επεισόδια του 5ου κύκλου του reality ότι είχαν κάνει match με τον νυν σύντροφό της Τζένιφερ σε μία εφαρμογή γνωριμιών.

«Η εφαρμογή επιβεβαίωσε ότι o Ben Affleck δεν είναι ενεργό μέλος εδώ και αρκετά χρόνια», είπε στο People εκπρόσωπος του γνωστού ηθοποιού.

Ben Affleck responds to claim he DMed Selling Sunset star Emma Hernan on dating app https://t.co/q6LO3tZVXF pic.twitter.com/ZT88C6gbHc

— Goss.ie (@goss_ie) April 23, 2022

H Χέρναν όμως δεν σταμάτησε εκεί. Προέβη σε μια σειρά από υπαινικτικά σχόλια λέγοντας στη συμπρωταγωνίστριά της, ότι ο Άφλεκ είχε εκδηλώσει επίμονα το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό της, στέλνοντάς της μηνύματα αλλά και ότι της είχε προτείνει να πάνε για καφέ πολλές φορές, αλλά εκείνη δεν ήθελε να τον τιμήσει με την παρουσία της.

Η συμπρωταγωνίστριά φάνηκε να εκπλήσσεται από όσα άκουσε, λέγοντας πως αυτή η γνωριμία θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην επανασύνδεσή του με τη Λόπεζ. Οι φήμες για την ύπαρξη του διαδικτυακού προφίλ του Άφλεκ στην εφαρμογή γνωριμιών, πυροδοτήθηκαν από το γεγονός, ότι ο ίδιος στο παρελθόν είχε προτείνει στο εν λόγω app, να χρηματοδοτήσει φιλανθρωπική του ενέργεια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here