Λάκης Γαβαλάς: Γίνεται 70 ετών και ετοιμάζει θεματικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις

0
21

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αποκάλυψε ότι πλησιάζουν τα γενέθλια του και ότι ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για να τα γιορτάσει.

«Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις» είπε ο ίδιος.

Ο σχεδιαστής μεταξύ άλλων μίλησε και για το Νησί των Ανέμων, όπου δε θέλει να πηγαίνει στο νησί των Ανέμων, επισκέπτεται πλέον αφού «για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλάς αραβικά τριτοκοσμικά».

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο», ανέφερε.

Για τη βίλα του στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει αυτήν την περίοδο στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για έναν δυναμικό χειμώνα. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο (αναφορά ονόματος εστιατορίου) με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here