Λάκης Γαβαλάς: Έγινε 70 και το γιόρτασε με «χρυσό» πάρτι γενεθλίων στην Πάρο

0
53

Την Πάρο, το αγαπημένο του νησί (σ.σ. αφού απαρνήθηκε τη Μύκονο) επέλεξε ο Λάκης Γαβαλάς για να γιορτάσει τα 70ά γενέθλιά του, μαζί με φίλους που ήταν στο νησί.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου, ο σχεδιαστής μόδας βγήκε σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του νησιού, με κοντινούς του ανθρώπους, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Δανάη Παππά με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, οι οποίοι ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο από τη βραδιά.

Ο γνωστός σχεδιαστής φαίνεται πως έκανε ένα από τα πιο πετυχημένα πάρτυ της χρονιάς, αφού όπως είχε αποκαλύψει το προετοίμαζε εδώ και αρκετό καιρό.

Τα τραπέζια ήταν στολισμένα με πολύχρωμα λουλούδια, ενώ η τούρτα του ήταν ολόχρυση όπως και ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς. Ντυμένος στα μαύρα με χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ, ο εορτάζων χόρεψε και διασκέδασε.

Δείτε βίντεο από τα γενέθλιά του Λάκη Γαβαλά

 

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει γυμνός στον καθρέφτη φορώντας μόνο μια μπαντάνα

Ο Λάκης Γαβαλάς, την παραμονή των γενεθλίων του, καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους ολόγυμνος.

Ο Λάκης Γαβαλάς δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες του στο Instagram στις οποίες ποζάρει γυμνός μπροστά από τον καθρέφτη, φορώντας μόνο μια μπαντάνα από λουλούδια.

«Goodmorning my friends. Κάτοπτρο είδωλο= καθρέπτης! Xτες βράδυ γυρνώντας σπίτι, και ενώ έπρεπε να αποφασίσω για τον ανθοστολισμό των τραπεζιών, για το dinner των γενεθλίων μου, έβγαλα αυτές τις αφιλτράριστες φωτό και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας… Οοοοχι δεν είναι τσαρουχικές, δεν έχω ντεκόρ ελιές, ναυτικά, σχοινιά κ.α! Πρέπει όμως να γνωρίσετε τα λουλούδια τα εσωτερικά, αυτά τις ψυχής μου είναι ατόφια ακλάδευτα στα χρόνια και μπορούν να μπουν μόνο στα βάζα της ευσυνηδεισίας σας, αν το επιθυμείτε…

Κάθε μέρα φροντίζω το μέσα μου έτσι ώστε να είναι μυρωδάτο ανθισμένο και πλούσιο! Η επιδερμίδα μου μπορεί να σας ξεγελάει θετικά η αρνητικά αλλά μόνο το κομπρεσέρ τις νοημοσύνης μπορεί να σκάψει να βρει την πραγματική μου αξία. Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία μου #lakisgavalasloaded ίσως ανακατατάξετε και τον δικό σας υπέροχο εσωτερικό κόσμο! Είναι η ευχή μου», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Λάκης Γαβαλάς: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Χθες, ανήμερα των γενεθλίων του ο εκκεντρικός και επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, ανήμερα των γενεθλίων του δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την οποία συνοδεύει με τα παρακάτω κείμενο:

«Ε ναι λοιπόν το 10χρονο αγορι εδω, σημερα στις 6.30 το πρωι του Σαββατου παταει τα 70…
Η ζωη μου αν ημουν φυτο θα ηταν αγκυναρα αν ημουν ξηρος καρπος θα ημουν καρυδι αν ημουν χυμος θα ημουν γκρεηπ φρουτ, αν ημουν ρουχο θα ημουν αμφιο αν ημουν καλος ανθρωπος, θα ημουν εγω…!
#birthdayboy #happy #gettingold #humanity #love
Ειμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων για τους φιλους που με τοση αγαπη με περιβάλλουν…
Στα καλυτερα που ερχονται και που εχω να δωσω…»

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και σε story του Instagram γράφοντας: «Εσύ μείνε εκεί, εγώ εδώ στα 70 αλλά πάντα εκεί». Φυσικά, τα σχόλια πήραν «φωτιά» στην ανάρτησή του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εδώ και αρκετές βδομάδες βρίσκεται στο νησί της Πάρου και απολαμβάνει το καλοκαίρι του.

Λάκης Γαβαλάς: Γίνεται 70 και ποζάρει ολόγυμνος στον καθρέφτη – «Είμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here