Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η στιγμή του τροχαίου σε βίντεο ντοκουμέντο – Πατέρας τριών παιδιών ο 60χρονος

0
18

Το βίντεο- ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με την νικήτρια του GNTM4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται από το υλικό, το όχημα που οδηγούσε το 20χρονο μοντέλο, χτυπάει με το μπροστινό αριστερό μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια προσκρούει στη συνέχεια σε σταθμευμένα οχήματα.

Ο θάνατος για τον 60χρονο άνδρα ήταν ακαριαίος.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αρχικά, συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με την Τροχαία να διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.

Δείτε το βίντεο:

Πατέρας τριών παιδιών ο 60χρονος που παρέσυρε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 60χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών, διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη μοιραία στιγμή, μετέφερε μια παραγγελία delivery.

Όπως μετέδωσε το Star η πρώτη που ανησύχησε ήταν η υπάλληλος του 60χρονου καθώς εκείνος καθυστερούσε να επιστρέψει στο μαγαζί. Η ίδια ήταν αυτή που αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του, η οποία βγήκε τρέχοντας στον δρόμο και είδε το μηχανάκι του άνδρα της πεσμένο στη μέση του δρόμου.

Το μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο και διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα.

Το τηλεοπτικό κοινό γνωρίζει ήδη την 20χρονη, καθώς ήταν η νικήτρια της περσινής σεζόν του GNTM. Μετά τη νίκη της στο ριάλιτι, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ τόσο με δουλειές εντός συνόρων, όσο και εκτός.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τη συμπεριφορά της στο GNTM, ενώ μετά το τροχαίο δυστύχημα το μοντέλο απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram.

 

Διαβάστε ακόμη:

Διαζύγιο – «χρυσάφι»: Πόσα χρήματα θα πρέπει να δώσει ο Τομ Μπρέιντι στη Ζιζέλ
Έτσι επιλέγει ο Τιμ Κουκ τους υπαλλήλους της Apple – Τα 4 «χρυσά» προσόντα
Εθνική Τράπεζα: Ο Παύλος Μυλωνάς αφήνει ολόκληρες περιοχές χωρίς κατάστημα
Σοκάρει ο Δήμος Βερύκιος: «Εμπλεκόμενος κατέθεσε χρήματα στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό»

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here