Κέβιν Σπέισι: Επιστρέφει στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστικό ρόλο

0
29

Ο Κέβιν Σπέισι ετοιμάζεται να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους με πρώτη την ταινία «1242 – Gateway To The West» που θα είναι διαθέσιμη για αγορά στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.

Σύμφωνα με το deadline πρόκειται για μία βρετανική, ουγγρική και μογγολική παραγωγή, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2022 στην Ουγγαρία και τη Μογγολία.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του εγγονού του Τζένγκις Χαν, Μπατού Χαν, ο οποίος εξελέγη αρχιστράτηγος του δυτικού τμήματος της Μογγολικής αυτοκρατορίας. Στρατιωτικός διοικητής με ικανότητες, κέρδισε μάχες από την Κίνα έως την Περσία και του δόθηκε η ευθύνη για την εισβολή στην Ευρώπη, αλλά το 1242 ο Χαν έρχεται αντιμέτωπος με έναν βαθιά πνευματικό άνδρα και ένα κάστρο στην Ουγγαρία, τα οποία σταματούν την εισβολή του στην Ευρώπη και τελικά έρχεται η πτώση του.

Actor Kevin Spacey will star in his biggest project since stepping away from acting after being accused by several people of sexual misconduct in 2017, Deadline reported. https://t.co/E9Wo8CoUNg

— Forbes (@Forbes) May 12, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here