Ιωάννα Παλιοσπύρου για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Κλειδώστε τα παιδιά στο σπίτι»

0
27

Έξαλλη δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την απόφαση που ανακοίνωσε το δικαστήριο σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να βρεθεί εκτός φυλακής ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του σε δεύτερο βαθμό.

Έτσι, χρήστες στα social media δεν έχουν σταματήσει από χθες να επικρίνουν την απόφαση του δικαστηρίου. Ανάμεσα σε εκείνους βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Συγγνώμη και ντροπή, η Δικαιοσύνη δεν μπορεί»

Η ίδια μέσω μιας ανάρτησης 50 λέξεων στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram, «έριξε» γροθιά στη Δικαιοσύνη, σχολιάζοντας με τον δικό της τρόπο την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) που ο θύτης μου δεν ήταν ”γνωστός σκηνοθέτης”, ”γνωστός ηθοποιός” και αποδόθηκε δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα, συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δημήτρης Λιγνάδης: Βρήκε το ποσό της εγγύησης και αποφυλακίζεται

Ύστερα από 17 μήνες, ο Δημήτρης Λιγνάδης περνά την πύλη εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού, αφού πρώτα εξασφάλισε το ποσό των 30.000 ευρώ που όρισε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως εγγύηση για την αποφυλάκισή του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών για βιασμό δύο ανηλίκων αγοριών το 2015, συγκέντρωσε ήδη το ορισθέν ποσό της εγγύησης.

Το δικαστήριο χθες μετά την καταδίκη του 58χρονου καλλιτέχνη, αποφάσισε με πλειοψηφία 4 προς 3 ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του, με την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματικής εγγύησης. Η μειοψηφία του δικαστηρίου, δύο ένορκοι και μία δικαστής, έκρινε ότι δεν πρέπει να χορηγηθεί στον καλλιτέχνη αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here