Θρίλερ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος – Η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Άραβα

0
18

Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates από το το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη.
Μετά από πληροφορίες της CIA ότι σε πτήση της εταιρείας από την Αθήνα επέβαινε ύποπτος Αραβας επιβάτης, η μια καθηλώθηκε πριν απογειωθεί και η δεύτερη επιστρέφει να προσγειωθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη που μίλησε στο protothema.gr, η πτήση Emirates EK210 με αεροσκάφος τύπου Boeing 777 επρόκειτο να αναχωρήσει από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Ντουμπάι στις 17:55 το απόγευμα.

Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος κανονικά, οι πόρτες έκλεισαν και το αεροσκάφος τροχοδρόμησε προς το διάδρομο απογείωσης. Ωστόσο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία ο κυβερνήτης ειδοποίησε τους επιβάτες ότι έπρεπε να επιστρέψει πίσω λόγω τεχνικού προβλήματος.

Όταν το αεροσκάφος έφτασε και πάλι στο χώρο στάθμευσης, οι επιβάτες κλήθηκαν να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί με όλες τις αποσκευές τους.

Ωστόσο, αντί να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία για ανάλογες περιπτώσεις, που θέλει τους επιβάτες να πηγαίνουν απλά προς την αίθουσα αναμονής, οι επιβάτες υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικό αστυνομικό έλεγχο (αναγκάστηκαν να βγάλουν μέχρι και τα παπούτσια τους) παρουσία δεκάδων αστυνομικών με πολιτικά.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για το αν προκειται να πραγματοποιηθεί η πτήση και ποιος, τελικά, ήταν ο λόγος που συνέβη όλο αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here