Η Άννα είναι σαν την Coca Cola, πάει με όλα! Το «γλείψιμο» στον Μητσοτάκη, το ΔΣ της 3Ε και οι δηλώσεις για τον Τέλογλου!

0
48

Τελικά αυτή η Άννα Διαμαντοπούλου είναι σαν την Coca Cola, πάει με όλα! Εκεί που έγλειφε πατόκορφα τον Μητσοτάκη μην τυχόν και πάρει καμμία υπουργική θεσούλα, στο πλαίσιο διεύρυνσης προς το Κέντρο, ξαφνικά άλλαξε ρότα, ξαναθυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ και έσπευσε να πάρει θέση δίπλα στον «Βοσκό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν τον Ν. Ανδρουλάκη οι παλιές κακές γλώσσες του Κινήματος!

Η Άννα λοιπόν, που παρεμπιπτόντως αποτελεί και μέλος του ΔΣ της 3Ε, έσπευσε να συγχαρεί τον γερμανόφιλο Τέλογλου για τις δήθεν αποκαλύψεις του! Τις συνωμοσιολογίες δηλαδή, που κατασκευάζουν και υπαγορεύουν τα διάφορα κέντρα εξουσίας, εντός και εκτός Ελλάδος, με τη βοήθεια της Διαπλοκής και των πάσης φύσης νταραβεριτζήδων, περί Predator και παράνομων παρακολουθήσεων, που ούτε υφίστανται, ούτε αποδεικνύεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί!
Σε απλά λόγια, οι μάσκες πέφτουν και το σύστημα που κινεί τα νήματα έρχεται στο φως…

Θεμιστοκλής Δεμίρης: ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, «άνθρωπος» της Ντόρας (στο παρελθόν) και του Ν. Δένδια (στις μέρες μας)!

Για να καταλαβαίνετε τους πολιτικούς συσχετισμούς ενόψει εκλογών την Άνοιξη και διαμόρφωσης ισορροπιών στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας σας πληροφορώ ότι ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης, εξαίρετος διπλωμάτης και χαμηλών τόνων προσωπικότητα, στους κόλπους της Διπλωματίας και του Υπ. Εξωτερικών θεωρείται ως «άνθρωπος» της Ντόρας που στη συνέχεια μεταπήδησε στο μπλοκ επιρροής του Νίκου Δένδια, ο οποίος φέρεται ως ο Νο1 υποψήφιος βάσει της δημοφιλίας, να διαδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη εάν και όταν προκύψει πολιτικό ζήτημα!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here