«Εφιάλτης» στην Νέα Φιλαδέλφεια για 18χρονη: Πήγε να δουλέψει ως baby sitter και την βίασε!

0
37

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μια 18χρονη κοπέλα αγγελία στο facebook στην οποία η ίδια ανταποκρίθηκε, όπου άνδρας ζητούσε baby sitter για το παιδί του στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άνδρας της έκλεισε ραντεβού και αφού της κόλλησε το μαχαίρι στο λαιμό, τη βίασε. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των Αρχών και τη σύλληψή του μετά από ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από την Εισαγγελία.

Όπως κατέθεσε η 18χρονη κοπέλα, ο δράστης την προσέγγισε μέσω Facebook με την πρόφαση ότι ψάχνει baby sitter και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων κατάφερε να την πείσει να μεταβεί την Κυριακή σε διαμέρισμα στην Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η κοπέλα ανυποψίαστη, μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και την βίασε.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

Όπως προέκυψε το συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν ανήκε καν στον 31χρονο.

Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει ποινικό παρελθόν καθώς από το 2013 μέχρι και το 2018 έχουν σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφίες μεταξύ άλλων για κλοπή και αρπαγή τσάντας, παραβίαση του νόμου περί όπλων, αντιποίηση στολής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here