Γιώργος Γιακουμάκης: «Στα πόδια του ομάδες της Premier League»

0
55

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο. Από την ΑΕΚ, που όπως στην πράξη αποδεικνύεται υποτίμησε την αξία του, στην Ολλανδία, πέρσι το καλοκαίρι στη Σκωτία και αύριο ίσως στην… Πρέμιερ Λιγκ!

Ναι σωστά διαβάσατε: ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ παρακολουθούν τον Έλληνα επιθετικό και μάλιστα κάποιες φέρεται να έχουν κάνει κρούση για την απόκτησή του στη Σέλτικ!

Ο Γιακουμάκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στη Γλασκώβη με τους Κέλτες και αυτή ήταν αρκετή να προσελκύσει ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο 27χρονος επιθετικός πέτυχε 17 γκολ σε 29 παιχνίδια, όχι κι άσχημα και κατάφερε να μπει στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων.

Το ενδιαφέρον επιβεβαιώνει με τον πιο πειστικό τρόπο ο έγκριτος και έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο γνωστός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών ανά την Ευρώπη υποστηρίζει πως το φετινό καλοκαίρι έχει γίνει… παρέλαση ομάδων στη Σκωτία για χάρη του Γιώργου Γιακουμάκη.

Παρόλα αυτά καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει τη καρδιά του Έλληνα φορ. Ο Γιακουμάκης κατά τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο αισθάνεται ευτυχής με την παρουσία του στη Σέλτικ. Δεν βρίσκει λόγο να αποχωρεί από τη σκωτσέζικη ομάδα. Ξέρει πως εκεί έχει τον ρόλο που θέλει. Είναι μέλος μιας ομάδας που στοχεύει στον τίτλο και εκείνος συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου το σύνολο να πετύχει τον σκοπό. Παράλληλα όμως και η ίδια η Σέλτικ δε δείχνει διάθεση να πουλήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Εκτός κι αν στα γραφεία της έρθει πρόταση που δύσκολα κάποιος μπορεί να αρνηθεί.

Το tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τον Γιακουμάκη

There were clubs interested in Georgios Giakoumakis as he’s doing great with Celtic, also approached by Premier League clubs in the last few days. Celtic have absolutely no intention to sell him: untouchable. #Celtic

He’s key player – also, Giakoumakis is happy at Celtic.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 16, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here