Βιασμός 12χρονης: Αναγνώρισε κι άλλους βιαστές της η ανήλικη

0
18

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του 12χρονού κοριτσιού στο Κολωνό που υπήρξε κατά εξακολούθηση θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Aπό τις καταθέσεις της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο του τμήματος ανηλίκων αλλά και φωτογραφίες, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει κι άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του 33χρονου Ηλία Μίχου για να βιάσουν το παιδί, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Έχει υποδείξει στις Αρχές κι άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά αντιθέτως για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς ακόμα κρατείται προσωρινά» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Όπως φαίνεται, από όσα έχει αναφέρει η 12χρονη, υπήρχε άτομο που την είχε οδηγήσει σπίτι του, ένας παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά που της ζητούσε να φύγουν διήμερο καθώς και ακόμα ένας που την είχε οδηγήσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον άνδρα που την πήγε σπίτι του, ανέφερε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών στην οποία είχε δημιουργήσει στο προφίλ της, ο Μίχος. Ο άνδρας με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τον οποίο μίλησε η 12χρονη, δεν εχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία.

Η υπόθεση εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια της 33ης ανακρίτριας.

Βιασμός 12χρονης: Πλήρωναν από 20 έως 25 ευρώ για γυμνές φωτογραφίες του θύματος

Διαβάστε ακόμη:

Συνελήφθη η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι – Eλέυθερος ο πατέρας της
Άγρια δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι – Την μαχαίρωσε 17χρονη φίλη της
Πέθανε ο 5χρονος από τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Κολωνό 
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τον Ροντινέι

 

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here