Βελτιωμένη η υγεία του Πάμπλο Λάσο, βγήκε από την εντατική

0
17

Ο Πάμπλο Λάσο βρίσκεται εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των «μερένχες». Η υγεία του «θρυλικού» προπονητή, ο οποίος υποβλήθηκε σε καρδιακό καθετηριασμό, παρουσίασε βελτίωση.

Παρά το γεγονός πως δε νοσηλεύεται πλέον στη ΜΕΘ αλλά σε θάλαμο, θα παραμείνει στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων, από τα αποτελέσματα των οποίων θα διαπιστωθούν τα αίτια και η έκταση της πάθησής του.

Ο Πάμπλο Λάσο, πριν από λίγες εβδομάδες, οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάληψη της δεύτερης θέσης της Ευρωλίγκας, στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου, ενώ γνωστοποιήθηκε ότι δε θα κάτσει ξανά στον πάγκο της «βασίλισσας» την τρέχουσα σεζόν, καθώς το πρόβλημα υγείας και η ανάγκη για ανάρρωση, καθιστούν αδύνατη την επιστροφή του για τη συνέχεια των πλέι–οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει πως η υγεία του Πάμπλο Λάσο παρουσιάζει βελτίωση και ότι πήρε εξιτήριο από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα», σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

«Ο προπονητής μας διακομίστηκε σε διαφορετική πτέρυγα, όπου θα συνεχίσει να τελεί υπό παρακολούθηση, ως προς την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του στο καρδιολογικό τμήμα».

Τσους Ματέο: «Τα νέα για τον Πάμπλο είναι πολύ αισιόδοξα, είμαστε χαρούμενοι για αυτό»

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Λάσο –που πρόκειται να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή– εξέφρασε τη χαρά του για τη βελτίωση της υγείας του 54άχρονου τεχνικού, ενώ τόνισε πως «υπάρχει μονάχα ένα παιχνίδι στο μυαλό μας και τίποτε περισσότερο» εν όψει της τρίτης αναμέτρησης για τα ημιτελικά της ΑCB με αντίπαλο τη Μπασκόνια.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα που μπορεί να προκύψει, να ανταποκριθούμε γρήγορα σε οιαδήποτε κατάσταση.

Το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τον Πάμπλο, αλλά θα έχουμε μόνο τη Μπασκόνια στο κεφάλι μας», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Το κίνητρο επηρεάζει 100%, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δε μπορώ να σάς περιγράψω πόσο συγκεντρωμένοι και “πεινασμένοι” είμαστε για να προκριθούμε.

Έχουμε κάνει τα δύο πρώτα βήματα, ωστόσο, τίποτε δεν έχει ολοκληρωθεί. Γνωρίζουμε τις ικανότητες της Μπασκόνια, είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Σε αμφότερους τους αγώνες, κάναμε πολύ καλά πράγματα στο παρκέ, όμως, δεν ήταν τέλεια».

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στον Πάμπλο Λάσο, λέγοντας ότι «τα νέα είναι άκρως θετικά. Τώρα, θέλουμε να προχωρήσουμε όπως ακριβώς έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου· να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι με όλα τα εχέγγυα, γνωρίζοντας ότι τα νέα για τον Πάμπλο είναι καλά.  Περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Είμαστε όλοι στενοί φίλοι και αυτό μάς επηρεάζει συναισθηματικά».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here