Αδελφός πατέρα Αντωνίου: «Τα κυκλώματα δεν χώνεψαν όσα κατάφερε ένας φτωχός παπάς»

0
16

O αδελφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη των καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών και ασέλγεια μέσα σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο αδελφός του ιερέα είπε πως τίποτα από όσα καταγγέλλονται, δεν ευσταθεί και ότι όλα αποτελούν σχέδιο της Πολιτείας και κυκλωμάτων, τα οποία δεν κατονόμασε, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν χωνεύεται με τίποτα πως ένας απλός ιερέας, ένα φτωχόπαιδο, έκανε όλα αυτά τα πράγματα που έκανε. Είναι δυνατόν να τα χωνέψει η Πολιτεία και όλα τα αλλά κυκλώματα αυτά τα πράγματα;».

«Δεν γίνεται να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο έτσι χωρίς στοιχεία. Όλοι, όλοι, όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε εφόσον βγαίνουν όλοι αυτοί και λένε;  Εμείς θα πούμε το αυτονόητο. Την αλήθεια δηλαδή… Ποια είναι η αλήθεια; Ότι εμπιστευόμαστε τον αδελφό μας, ξέρουμε ποιος είναι τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε. Και πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι κρυμμένα αλλά πράγματα από πίσω, τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος», πρόσθεσε.

Αδελφός πατέρα Αντωνίου: «»Ο κόσμος δεν είναι χαζός, ξέρει…»

«Όλος ο κόσμος ξέρει πού πάει το μυαλό το δικό μου. Εκεί που πάει όλου του κόσμου, πάει και το δικό μου το μυαλό. Όλος ο κόσμος ξέρει, δεν θα πούμε εμείς τώρα αυτός, αυτός, αυτός» συμπλήρωσε, τονίζοντας: «Τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι. Ξέρουμε ποιος είναι. Χωρίς να ξέρετε κάποιον άνθρωπο ή μάλλον έχετε γνωρίσει το έργο του, τα μηδενίζετε όλα. Όλα τα πάντα».

Και δήλωσε: «Αυτοί τι θέλανε δηλαδή; Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουνε και σε 4-5 μέρες μέσα, τα μηδενίζουνε όλα…Είναι σωστά αυτά τα πράγματα; Εγώ μπορώ να πω ποιος είναι ο αδελφός μου κι αυτό που γνωρίζει κι ο υπόλοιπος ο κόσμος. Τον εμπιστευόμαστε, τον αγαπάμε και ξέρουμε τι καλός άνθρωπος είναι. Αυτό είναι. Αυτός ο άνθρωπος έχει δώσει τη ζωή του για αυτό το έργο, για τα παιδιά και τώρα…», για να καταλήξει: «Όπως είπε κι ο άλλος μου ο αδελφός τον σταυρώνουνε… Το αν βρίσκονται άλλοι από πίσω, ο νοών νοείτω, δεν είναι χαζός ο κόσμος, δεν είναι χαζός. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί; Δεν είναι σωστό ρε παιδιά».

Διαβάστε ακόμη:

Twitter διά χειρός Ίλον Μασκ: Πρόσω ολοταχώς για «μετωπική» με την Apple
Στο στόχαστρο των Αρχών φεσσαδόροι σοβαροφανείς επιχειρηματίες που «έφαγαν» τα δάνεια
Εξελίξεις στη Μεσόγειο: Η Τουρκία βγάζει το γεωτρύπανο «Αμπουντοχαμίντ Χαν»
Μεταξύ 65 και 70 δολαρίων ανά βαρέλι το πλαφόν της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ρωσικό πετρέλαιο

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here