Έλον Μασκ: Διαψεύδει ότι είχε ερωτική «περιπέτεια» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google – «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

0
33

Δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του Έλον Μασκ, φέρνουν για ακόμη μία φορά τον μεγιστάνα της τεχνολογίας στο επίκεντρο της προσοχής του διεθνούς Τύπου.

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι απέκτησε δίδυμα με πρώην στέλεχος σε εταιρεία του, μάλιστα την ίδια περίοδο που καλωσόριζε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του με την τραγουδίστρια Grimes, δημοσίευμα της Wall Street Journal παρουσιάζει τώρα τον Έλον Μασκ ως «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο του φίλου του και συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν.

Ο Σεργκέι Μπριν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν, τον περασμένο Ιανουάριο, επικαλούμενος «ασυμφωνία χαρακτήρων».

Ωστόσο, φίλοι του ζευγαριού ισχυρίστηκαν, μιλώντας στην εφημερίδα, ότι η Σάναχαν είχε μια ερωτική περιπέτεια με τον Έλον Μασκ τον Δεκέμβριο του 2021, την περίοδο που διεξαγόταν το φεστιβάλ Art Basel στο Μαϊάμι.

Παρόλο που ο Μπριν και η γυναίκα του ήταν ήδη σε διάσταση την περίοδο που έλαβε χώρα η υποτιθέμενη απιστία, ορισμένες πηγές παρουσιάζουν τον φερόμενο παράνομο δεσμό ως βασική αιτία για τη διάλυση ενός γάμου που κράτησε τέσσερα χρόνια, και περιλάμβανε τη γέννηση μιας κόρης το 2018.

Το δημοσίευμα της WSJ αναφέρει επίσης ότι o Έλον Μασκ συνάντησε τυχαία σε ένα πάρτι τον συνιδρυτή της Google, αφού εκείνος είχε καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου, και τον ικέτεψε γονατιστός να τον συγχωρέσει. Ο Μπριν έκανε δεκτή τη συγγνώμη δημοσίως, ωστόσο η σχέση ανάμεσά τους (που ήταν στο παρελθόν πολύ φιλική) έχει «παγώσει» και πλέον μετά βίας μιλάνε, ισχυρίζονται επιπλέον οι πηγές της Journal.

Ο 51χρονος CEO της Tesla έσπευσε να διαψεύσει όσα αναφέρει το δημοσίευμα με αναρτήσεις του στο Twitter, επικρίνοντας μάλιστα την εφημερίδα για αναπαραγωγή αβάσιμων φημών που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

«Πρόκειται για ανοησίες. Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και χθες το βράδυ βρισκόμασταν στο ίδιο πάρτι! Τη Νικόλ την έχω δει μόνο δυο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο παρουσία πολλών ανθρώπων. Τίποτα ρομαντικό», έγραψε αρχικά ο δισεκατομμυριούχος προτού αρχίσει να κατακεραυνώνει την Wall Street Journal.

«Έχουν γράψει τόσα κακεντρεχή άρθρα για εμένα και την Tesla που έχω χάσει το μέτρημα. Είναι ντροπιαστικό γι’ αυτούς, ειλικρινά», πρόσθεσε ο 51χρονος, συμπληρώνοντας ότι ως εφημερίδα που υποτίθεται ότι έχει υψηλά στάνταρ, θα έπρεπε να δημοσιεύει σημαντικά θέματα που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, και όχι ανυπόστατες φήμες από τρίτους.

«Δεν μίλησαν σε κανένα από τα βασικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται» τόνισε ο Μασκ απαντώντας σε σχόλια των followers του που επίσης επέκριναν την εφημερίδα για «κιτρινισμό».

Για να κάνει μάλιστα και πιο πειστική τη διάψευσή του ο Έλον Μασκ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Twitter κάποιες παραπάνω λεπτομέρεις για την προσωπική του ζωή.

«Έχω αιώνες να κάνω σεξ» έγραψε σε tweet του ο Μασκ, για να συμπληρώσει σε άλλη ανάρτηση ότι το τελευταίο διάστημα δουλεύει «τρελές ώρες» και δεν έχει καθόλου χρόνο για «κατεργαριές».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της WSJ, η σύντομη σχέση του Μασκ με την Σάναχαν στις αρχές Δεκέμβρη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μπριν, ο οποίος κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου λίγο καιρό μετά το φεστιβάλ τέχνης Art Basel.

Ο Μπριν και η σύζυγός του φέρεται να αντιμετώπιζαν ήδη προβλήματα στον γάμο τους εξαιτίας όταν μπήκε στο «τοπίο» ο Μασκ και προσέγγισε ρομαντικά τη Νικόλ, σύμφωνα πάντα με τις πηγές της εφημερίδας.

Το ίδιο ρεπορτάζ θέλει μάλιστα την Σάναχαν να ζητά τώρα 1 δισεκατομμύριο από τον πρώην αγαπημένο της, η συνολική περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 95 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η νομική ομάδα του συνιδρυτή της Google υποστηρίζει ότι η γυναίκα δικαιούται πολύ λιγότερα χρήματα βάσει προγαμιαίου συμβολαίου, ωστόσο η ίδια ισχυρίζεται ότι εξαναγκάστηκε να υπογράψει επειδή ήταν έγκυος και αγχωμένη για το μέλλον του παιδιού της.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here