Όλα κι όλα δύο τηλέφωνα σε Ριμπολόβλεφ και Καλτσίδη!

0
30

Επειδή πολλά λέγονται και πολλά γράφονται σχετικά με το δήθεν «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων και των τραπεζικών λογαριασμών των Ρώσων Ολιγαρχών στη χώρα μας, σας λέμε ξεκάθαρα «κρατήστε μικρό καλάθι»!

Όπως άλλωστε αποκαλύψαμε και χθες, καμία τράπεζα δεν επιβεβαιώνει αρμοδίως ότι «δεσμεύτηκαν» τραπεζικοί λογαριασμοί, ενώ στην περιβόητη λίστα των 877 Ρώσων ολιγαρχών με σχέσεις επιρροής μρ τη Μόσχα, δεν περιλαμβάνεται κανείς «δικός μας» ούτε καν ο Σαββίδης!

Για να ξέρετε λοιπόν, το μόνο που συνέβη ήταν ότι από την Επιτροπή Ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ούτε δεσμεύσεις έγιναν, ούτε κατασχέσεις, παρά τις διαρροές για δήθεν κυρώσεις!!!

Μόνο δύο τηλεφωνήματα έγιναν όλα κι όλα από κυβερνητικής πλευράς σε δύο κανονικούς Ρώσους ολιγάρχες που κατέχουν περιουσιακά στοιχεία στη χώρα μας και οι οποίοι παρά το τεράστιο μέγεθος τους δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των κυρώσεων: Στον ιδιοκτήτη της Μονακό FC Ριμπολόβλεφ, που είναι ιδιοκτήτης των νήσων Σκορπιός (πρώην του Αριστοτέλη Ωνάση) και Σπάρτη στο Ιόνιο και στον μεγιστάνα του τσιμέντου και όχι μόνο ομογενούς Φιλάρετου Καλτσίδη που έχει σπίτι στη Μεσσηνία και ειδικότερα στην Κορώνη!

Οι δήθεν κυρώσεις Ρώσων Ολιγαρχών στην Ελλάδα!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here