Πετρούπολη: Ζυμώσεις ενόψει του β’ γύρου

0
522

Ο β’ γύρος των δημοτικών εκλογών είναι προ των πυλών και οι ζυμώσεις ενόψει της τελικής αναμέτρησης ανάμεσα σε νυν και πρώην δήμαρχο θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πετρούπολης, υπάρχει όμως ανακοίνωση από την παράταξη ΑΔΕΚ του Στέφανου Βλάχου.

Η ανακοίνωση είναι μικρή αλλά πλήρως … κατανοητή, αφού είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο Στέφανος Βλάχος κάνει άνοιγμα στους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Ο Στέφανος Βλάχος εμφανίζεται ενωτικός και προσπαθεί να “παρηγορήσει” όσους δεν μπήκαν στον β’ γύρο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται νικητής ή νικημένος!”

Δίνει επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις παρατάξεις για τον πολιτισμό και την “ευπρέπεια που έδειξαν”.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες απειλούσε με μηνύσεις όσους πέταξαν τρικάκια με πολιτικές αιχμές κατά της διοίκησης Βλάχου (2002 – 2010).

Επίσης, αντιμετωπίζει ως ενιαίο μπλοκ το 77% των πολιτών που ψήφισαν δεν επιθυμεί την υπάρχουσα διοίκηση”.

Είναι σαφές πως τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι πιέσεις, οι συναντήσεις και γιατί όχι και το μοίρασμα θέσεων αντιδημαρχίας. Μένει να αποδειχτεί ποιοι θα είναι οι “πρόθυμοι”. Και ποιοι επίσημα ή ανεπίσημα θα μπουν στο πλευρό του Στέφανου Βλάχου.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here