Σαντορίνη: Μουλάρια κουβαλούν τσιμεντόλιθους μέσα στον καύσωνα

0
9

Οργή προκαλούν οι εικόνες από τη Σαντορίνη με τρία μουλάρια να κινούνται σε συνθήκες καύσωνα φορτωμένα με τσιμεντόλιθους.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο Instagram, δείχνουν τρία μουλάρια να κουβαλούν απίστευτο βάρος υπομονετικά καθώς κινούνται σε συνθήκες καύσωνα στις 13:38 το καταμεσήμερο σε δρόμο της Σαντορίνης, παρά τις προειδοποιήσεις και τις συστάσεις των αρχών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Npress Media (@npress.gr)

Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση κακοποίησης ζώων που όπως φαίνεται είναι σύνηθες φαινόμενο στην Σαντορίνη και όχι μόνο.

Η πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις», Νατασα Μπομπολάκη έκανε σχετική καταγγελία μέσω στης σελίδας της στο Facebook για τα αστυνομικά τμήματα Αίγινας και Σαντορίνης, που δεν λαμβάνουν μέτρα. Αποδέκτες της καταγγελίας της είναι και οι υπουργοί Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Λευτέρης Αυγενάκης.

«Μετά από την επιστολή με αρ. πρωτ. ΝΕΜ 1103/10 Ιουλίου 23 προς τους υπουργούς αρμόδιων υπουργείων και ιδιαίτερα στον υπουργό και υφυπουργό ΥΠΑΑΤ και μετά από συνεχή επικοινωνία μας, την επομένη εκδόθηκε εγκύκλιος με κύριο χαρακτηριστικό της την απαγόρευση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οποιασδήποτε μετακίνησης αλόγων, γαιδουριών και μουλαριών, όταν υπάρχει στη χώρα μας καύσωνας. Ως γνωστό έχει ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ ότι ο καύσωνας Κλέων έχει δημιουργήσει αφόρητες συνθήκες ζέστης σε όλη τη χώρα.

Όμως οι αστυνομικοί του ΑΤ Αίγινας και Σαντορίνης, προφανώς μέσα από τα κλιματιζόμενα γραφεία τους, αποφάνθηκαν (“κουταλομετρώντας”το θερμόμετρο), ότι στις περιοχές τους υπάρχει…έως και δροσιά, αξιοποιώντας μια κακή διατύπωση που υπάρχει στην εγκύκλιο, μη και χάσουν κανένα σεντς οι αγωγιάτες. Για τα άλογα δεν τους καίγεται καρφί, αν χαθούν» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σπίρτζης παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία – Στη θέση του ο Στέφανος Τζουμάκας

Τζίτζι Χαντίντ: Ποζάρει με ένα τεράστιο τατουάζ δράκου στον γοφό

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Πούτιν για διάδοχος του Πριγκόζιν στη Wagner

Υδρογονάνθρακες: Επιταχύνονται οι εξελίξεις στην έρευνα σε Δυτική Ελλάδα και Κρήτη

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here