Ριάνα – ASAP Rocky: Το μωρό τους είναι το πλουσιότερο στη showbiz

0
29

«Πάμπλουτος από την κούνια» είναι ο γιος της Ριάνα και του ASAP Rocky. Η αμύθητη περιουσία της μητέρας του, σε συνδυασμό με αυτή του πατέρα του, τον έφερε στην κορυφή της λίστας, με τα πλουσιότερα μωρά των διασήμων

Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τις αμύθητες περιουσίες των παιδιών της οικογένειας Καρντάσιαν. Πιο συγκεκριμένα, η περιουσία του υπολογίζεται πως ανέρχεται στα 1.2 δισ. δολάρια, αν ενώσει κανείς την τεράστια περιουσία της τραγουδίστριας με αυτή του συντρόφου της, η οποία ανέρχεται στα 7.5 εκατ. δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, η περιουσία του υπολογίζεται πως ανέρχεται στα 1.2 δισ. δολάρια, αν ενώσει κανείς την τεράστια περιουσία της τραγουδίστριας με αυτή του συντρόφου της, η οποία ανέρχεται στα 7.5 εκατ. δολάρια.

Rihanna and A$AP Rocky’s baby boy ‘already has $1.5 BILLION net worth’ https://t.co/kH9xKsF3hQ

— Daily Mail US (@DailyMail) May 20, 2022

Φέτος, η τραγουδίστρια κατάφερε να γίνει η πρώτη δισεκατομμυριούχος των Μπαρμπέιντος, αλλά και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός.

Στα 34 της χρόνια, κατέκτησε τη θέση 1.729 ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, με τις εταιρείες της, Fenty Beauty και Savage X Fenty Lingerie να έχουν εκτοξεύσει την περιουσία της στα 1,7 δισ. δολάρια.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ.

Η περιουσία του καρπού του έρωτά τους, ξεπερνά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως και αυτή των Τζένερ και Καρντάσιαν.

Μέχρι στιγμής, την πρωτιά κατείχε η Στόρμι, η κόρη της Κάιλι Τζένερ και του Τράβις Σκοτ. Μόλις κλείσει τα 18, η κόρη τους θα λάβει την κολοσσιαία περιουσία των 240 εκατ. λιρών. Η περιουσία των γονιών της ανέρχεται στις 735 εκατ. λίρες.

Τρίτη στη λίστα, έρχεται η ξαδέρφη της μικρής Στόρμι, η Νορθ Γουέστ. Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ έχουν φροντίσει τα πάντα για την κόρη τους, αφήνοντάς της το ποσό των 200 εκατ. λιρών.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here