Περιζήτητη η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ, μετά τη νίκη επί της Άμπερ Χερντ

0
22

Καμίλ Βάσκεζ, η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, η οποία έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσω της δίκης του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ, δέχεται βροχή από επαγγελματικές προτάσεις.

Η Βάσκεζ δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά από το Χόλιγουντ και βρίσκεται στη μέση ενός «πολέμου» ανάμεσα σε δικηγορικές εταιρίες που τη θέλουν στη δική τους ομάδα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η NY Post.

Η 37χρονη σκληροτράχηλη δικηγόρος έγινε viral στην παρατεταμένη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση – στριμώχνοντας την Αμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης και έγινε η νούμερο ένα αγαπημένη των θαυμαστών του Τζόνι Ντεπ.

Hollywood, law firms battling to hire Camille Vasquez after Johnny Depp trial win: sources https://t.co/8Ht280HaPt pic.twitter.com/WeTQjGl163

— New York Post (@nypost) June 5, 2022

Τώρα οι πόρτες είναι όλες ανοιχτές για την Καμίλ Βάσκεζ. Είναι απλώς θέμα δικής της επιλογής, λένε οι πηγές. «Οι πράκτορες ταλέντων περιφέρονται γύρω από την Καμίλ επειδή αναγνωρίζουν ότι είναι μια έξυπνη, έμπειρη δικηγόρος της οποίας η εντυπωσιακή απόδοση κατά τη διάρκεια της δίκης την ώθησε σε ένα σπάνιο επίπεδο ορατότητας», είπε μια πηγή.

Η Βάσκεζ και οι συνάδελφοί της έπεισαν επιτυχώς το δικαστήριο ότι η Χερντ δυσφήμισε τον Ντεπ και στις τρεις κατηγορίες που ασκήθηκαν εναντίον της ηθοποιού επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018 ότι ήταν «ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Από τότε που ολοκληρώθηκε η δίκη, η Βάσκεζ έχει ήδη δεχτεί προσφορές από τηλεοπτικά δίκτυα. «Η Καμίλ είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική φωνή για τα νομικά ζητήματα και τα δίκτυα φυσικά θέλουν να μιλήσουν μαζί της για ευκαιρίες στον τηλεοπτικό αέρα», είπε ένα πρώην στέλεχος δικτύου που γνωρίζει τις προσφορές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here