Αντιπαράθεση Σίμου – Βλάχου για τους παιδικούς σταθμούς στην Πετρούπολη

  0
  653

  Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τον κ. Βλάχο ότι επέβαλε τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, κατά τη διάρκεια της διοίκησής του.

  Ο κ. Βλάχος και η ΑΔΕΚ, με συνεχείς ανακοινώσεις από χτες, αναφέρονται στο θέμα των τροφείων των παιδικών σταθμών.

  Η αλήθεια είναι ότι η Λαϊική Συσπείρωση έχει καταφέρει να παίξει στο γήπεδό της. Γιατί όση κριτική και να κάνει κανείς στο Βαγγέλη Σίμο για άλλα θέματα, είναι γεγονός ότι τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς επί των ημερών του ήταν μηδενικά.

  Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί νέοι γονείς, παρότι στις ευρωεκλογές βρέθηκαν να ψηφίζουν κόμματα διαμετρικά αντίθετα με το ΚΚΕ, στις δημοτικές εκλογές ψήφισαν Βαγγέλη Σίμο και Λαϊκή Συσπείρωση.

  Όταν θες να ανοίξεις μέτωπο με τον Βαγγέλη Σίμο, δεν το ανοίγεις στα θέματα κοινωνικής πολιτικής και παιδικών σταθμών. Αν το κάνεις, έχασες.

  Ειδικά όταν ζητάς στήριξη και συνάντηση με εκπρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού στην Πετρούπολη, που λίγο έλειψε να βρεθεί στο β΄γύρο των δημοτικών εκλογών, έχοντας και την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

  Φαντάζεστε (μετά τις “συναντήσεις” των τελευταίων ημερών), αντιδήμαρχο παιδείας τον άνθρωπο του Μητσοτάκη στην Πετρούπολη; “Μηδενικά τροφεία” θα λέμε και θα κλαίμε.

  Η νέα οικογένεια στενάζει οικονομικά την τελευταία δεκαετία και η επιβολή τροφείων (από όποιον κι αν έρθει) θα είναι ένα ακόμα δυσβάσταχτο μέτρο.

  Ακολουθεί ανακοίνωση της ΑΔΕΚ σχετικά με το θέμα των παιδικών σταθμών.

  Αντίστοιχη ανακοίνωση υπήρξε από την ΑΔΕΚ και πριν λίγες ώρες.

  Ο κ. Βλάχος δεσμεύεται. Ο αυριανός αντιδήμαρχός του;

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here