Ο (γνωστός από το ΤΕΕ και το Πάτρα – Πύργος με τις 8 εργολαβίες) Σπίρτζης, οι μπούρδες για κρατικοποίηση ΔΕΗ – τραπεζών και ο φιλοευρωπαϊστής – θεσμικός Τσίπρας!

0
32

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρώην Πασόκος και υπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, που άφησε το στίγμα του στο ΤΕΕ (νταραβέρια – συνδικάλες- μηχανικοί κλπ), στην Τράπεζα Αττικής και στις περίφημες 8 εργολαβίες του Πάτρα – Πύργος εκ των οποίων οι 4 πήγαν στον Καλογρίτσα (με τις εγγυητικές από την Τρ. Αττικής), συνεχίζει ακάθεκτος την …μπουρδολογία με αποκορύφωμα την πρόταση που διατύπωσε με τον Πολάκη για κρατικοποίηση της ΔΕΗ αλλά και μιας θεσμικής τράπεζας όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επανέλθει στην εξουσία!

Ο Σπίρτζης, στην προσπάθεια να διατυπώσει έστω μια άποψη για να φαίνεται ότι κάτι κάνει, δυστυχώς έπεσε πάνω στην νέα προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει πλέον κάνει στροφή φιλοευρωπαϊκή και φιλοδοξεί να εμφανίζεται ως θεσμικός, εκφράζοντας μια Αριστερά που σέβεται τους Ευρωπαϊκούς κανόνες!

Έτσι, στην πρόταση του άκρατου λαϊκισμού, που ουσιαστικά απηχεί μόνο το …περιθώριο, ο άλλοτε κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ Σπίρτζης που μεταλλάχθηκε σε γενίτσαρο του παλαιού και ξεπερασμένου ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε αντιμέτωπος με το προφίλ της Νέας Ευρωπαϊκής Αριστεράς και της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας που θέλει να εκφράσει ο Αλέξης Τσίπρας συσπειρώνοντας τις υγιείς δυνάμεις του προοδευτικού χώρου!

Προφανώς οι καλές παρέες και συναναστροφές με πρόσωπα του διεθνούς αλλά και εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, των ξένων επενδυτικών τραπεζών και του Χρηματιστηρίου αποφέρουν αποτελέσματα στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου πολιτικού και οικονομικού λόγου από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που συνάδει με τις Αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμπλέει με τα θέλω του ESM και της Φρανκφούρτης, χωρίς πλέον να τρομάζει επενδυτές, επιχειρηματίες και τις αγορές γενικότερα …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here