Νέο Διαγνωστικό Κέντρο HealthSpot by HHG στη Σαντορίνη

0
79

Σε μια νέα, σημαντική επένδυση για την υγεία και την εξυπηρέτηση των πολιτών προχώρησε το Hellenic Healthcare Group, αυτή τη φορά στη Σαντορίνη, όπου δημιούργησε ένα νέο HealthSpot. Ένα υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο, το οποίο παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Τo HealthSpot βρίσκεται στην καρδιά της Σαντορίνης, στη Μεσαριά και διαθέτει Βιοπαθολογικό Τμήμα (Αιματολογικό, Ανοσολογικό, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Ορμονολογικό), Τμήμα Μοριακής Βιολογίας, Τμήμα Υπερήχων, test COVID-19, Τμήμα Γενικής Ιατρικής, Καρδιολογικό, Ουρολογικό και Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής.

Το νέο HealthSpot είναι μια δομή υγείας στελεχωμένη από εξειδικευμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία, προκειμένου να λειτουργήσει ως ένας κορυφαίων προδιαγραφών χώρος υγείας στο νησί.

Το Κέντρο βρίσκεται σε διαρκή ανοιχτή επικοινωνία με τα θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Interclinic) και με τις άλλες δομές υγείας του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Το HealthSpot της Σαντορίνης είναι το πρώτο που δημιουργείται εκτός Αττικής, και το πέμπτο στο διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων του HHG, με τα άλλα τέσσερα να βρίσκονται σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι και Πειραιά.

Διαγνωστικό Κέντρο HealthSpot: Μεσαριά, 847 00 Σαντορίνη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 8086500

https://healthspot.hhg.gr/

santorini@healthspot.hhg.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here