Μύθοι και αλήθειες για τα εμβόλια

0
672

Ενημερωτική εκδήλωση στον Δήμο Ιλίου με θέμα:
«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Ο Δήμος Ιλίου πρόκειται να πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια», την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6.00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Βασίλειος Κουκουβίνος, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη μείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών φαρμάκων, πότε πραγματικά χρειάζεται να τα λάβουμε, ποιες είναι οι συνέπειες από την αλόγιστη χρήση τους, καθώς επίσης, τον ρόλο των εμβολιασμών στην πρόληψη των λοιμώξεων.

Το θέμα θα αναπτύξουν η Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ της Δ΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» Δήμητρα Καββαθά και η Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας – Λοιμώξεων Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» Αναστασία Αντωνιάδου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here