Μυστήριο: Tετραμελής οικογένεια αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 7ο όροφο

0
45

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε στο Μοντρέ της Ελβετίας σήμερα, που άφησε πίσω του τέσσερις νεκρούς και έναν βαριά τραυματισμένο. Όλοι είναι Γάλλοι, μέλη της ίδιας οικογένειας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αστυνομικοί επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας για ένα πρόβλημα με την εκπαίδευση του ενός από τα παιδιά της και συγκεκριμένα για εκτελέσουν ένα ένταλμα αναφορικά με την κατ’ οίκον εκπαίδευση του παιδιού.

Τα γεγονότα

Οι γονείς ρώτησαν ποιος είναι και όταν οι αστυνομικοί τους είπαν, αποφάσισαν για άγνωστο λόγο να πηδήξουν στο κενό από τον 7ο όροφο του διαμερίσματός τους.

Οι αστυνομικοί ωστόσο που ήταν έξω από την πόρτα του διαμερίσματος δεν κατάλαβαν τίποτα και αφού περίμεναν για κάποια ώρα να τους ανοίξουν την πόρτα τελικά αποφάσισαν να φύγουν.

Όταν κατέβηκαν στο δρόμο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους νεκρούς και άλλους συναδέλφους τους, οι οποίοι είχαν φτάσει στο σημείο, αφού στο μεταξύ ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Όλα αυτά σύμφωνα με δήλωσεις του εκπροσώπου Τύπου της αστυνομίας του τοπικού καντονιού, o Ζαν Κριστόφ Σοτερέλ, στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

«Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν κεκλεισμένων των θυρών. Τα θύματα βρίσκονταν στο διαμέρισμα και κατόπιν έπεσαν από το μπαλκόνι. Αν πρόκειται για μια πτώση ή για άλλες συνθήκες, η έρευνα θα καθορίσει με τι έχουμε να κάνουμε», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Τα πέντε άτομα που έπεσαν από το μπαλκόνι είναι ο πατέρας της οικογένειας, η σύζυγός του 41 ετών, η δίδυμη αδελφή της, η 8χρονη κόρη του ζευγαριού και ο 15 ετών γιος τους.
Από τους πέντε οι τέσσερις πρώτοι σκοτώθηκαν ακαριαία και ο 15χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here