Μελίσσια: 15 άτομα έστησαν ενέδρα σε 16χρονο και τον ξυλοκόπησαν άγρια

0
41

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ενός 16χρονος στα Μελίσσια από ομάδα 15 ανηλίκων που του έστησαν ενέδρα το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 22:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη έξω από γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής.

Όπως φαίνεται, ο 16χρονος και θύμα της επίθεσης αντάλλαξε κάποια γραπτά μηνύματα με έναν συνομήλικό του, ο οποίος άρχισε να τον απειλεί. Στη συνέχεια ο ανήλικος που εκτόξευε τις απειλές συνεννοήθηκε με άλλα άτομα και εμφανίστηκαν όλοι μαζί έξω από το ψητοπωλείο όπου έτρωγε ο 16χρονος με την παρέα του.

Η παρέα παρέσυρε τον ανήλικο έξω από το μαγαζί και του επιτέθηκαν προκαλώντας κατάγματα και μώλωπες στο πρόσωπο αλλά και σε διάφορα μέρη του σώματος.

Το θύμα της επίθεσης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Οι αστυνομικοί έχουν ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος των ανηλίκων δραστών, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, χωρίς ωστόσο οι ανήλικοι να έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

«Πλέον το κακό έχει παραγίνει με αυτές τις συμπεριφορές. Για ασήμαντες αφορμές, συμμορίες ανηλίκων επιτίθενται σε παιδιά 14-15 ετών και μεγαλύτερα, τα ξυλοκοπούν ανηλεώς, τα ξεφτιλίζουν και να τα στέλνουν στα νοσοκομεία ή στα νεκροταφεία», λέει στο «Πρώτο Θέμα» ο πατέρας του 16χρονου.

«Επιτέλους και η πολιτεία, η κοινωνία και εμείς οι απλοί γονείς πρέπει να αντιδράσουμε, το οφείλουμε στα παιδιά μας και στους δικούς μας. Το οφείλουμε στην πατρίδα μας το οφείλουμε σε αυτούς που καθημερινά δίνουν το είναι τους για να σώσουν μια ζωή, που κάποιοι άλλοι ανεύθυνα, με κυνισμό, αναίτια και επιπόλαια χωρίς δισταγμούς και ανθρώπινες ευαισθησίες, κάνουν ό,τι μπορούν για να τις αφαιρέσουν», καταλήγει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here