Λουτράκι: Κοριτσάκι 5 ετών πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής (10/06)

0
29

Τραγωδία στο Λουτράκι, με ένα κοριτσάκι 5 ετών να «χάνει» τη ζωή του, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου είχε διακομισθεί.

Περίπου στις 23:00 χθες το βράδυ, το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου δέχθηκε κλήση από τους γονείς του παιδιού, για επείγον περιστατικό.

Πέντε λεπτά αργότερα, το ασθενοφόρο βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε παρακείμενη οδό και οι διασώστες κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το μεταφέρουν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Κέντρο Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μόλις έφθασε το παιδί στο Κέντρο Υγείας, ο εφημερεύον ιατρός κατάλαβε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και έδωσε εντολή να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Μάλιστα, ο ίδιος, συνόδευσε το κοριτσάκι μέχρι το νοσοκομείο, ενώ στη διαδρομή, έκανε ό,τι μπορούσε για να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του.

Το 5άχρονο κοριτσάκι έφθασε στο Κέντρο Υγείας με οξυγόνο 73%, ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Ο κορεσμός του οξυγόνου του στο αίμα, ήταν 93%. Όμως, η κατάσταση της υγείας του, παρέμενε ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των πολλών υποκείμενων νοσημάτων που είχε.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, επί μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί, αλλά δυστυχώς, η προσπάθειά τους δεν είχε αποτέλεσμα.

Η νεκροψία θα δώσει τις απαντήσεις

Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής, προκειμένου να δοθεί μία απάντηση για τα αίτια του θανάτου του 5άχρονου κοριτσιού.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία βρισκόταν συνεχώς δίπλα στο παιδί της, ενώ το συνόδευσε και με το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here