«Λευκή Νύχτα» για 7η χρονιά στο Ίλιον

0
1224

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, ο δήμος Ιλίου διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά τη «Λευκή Νύχτα», το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης.

Στις εκδηλώσεις της βραδιάς θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, λαϊκά και παραδοσιακά συγκροτήματα και ροκ σχήματα ενώ θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις όπως θεατρική παράσταση, θέατρο δρόμου, θέατρο σκιών, έκθεση βιβλίου, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, karaoke, αθλητικές δραστηριότητες κ.α.

Το Λαογραφικό Μουσείο και το Κέντρο Γυναικών Ιλίου θα παραμένουν ανοιχτά για επισκέψεις ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν και τα καταστήματα της πόλης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο Πασχάλης και η Σοφία Αρβανίτη στη κεντρική σκηνή, η Έφη Θώδη, η Μαρία Δεικτά, ο Φώτης Τσορανίδης και ο Βαγγέλης Αραβαντινός στις λαϊκές και παραδοσιακές σκηνές, ο DJ Βασίλης Τσιλογιάννης, το εξαμελές συγκρότημα Fabulous VI – «A Blast From The Past», τα ροκ συγκροτήματα από το Μουσικό Στέκι Ιλίου, μουσικά και χορευτικά σχήματα πολιτιστικών και εθνικοτοπικών Συλλόγων θα απογειώσουν το κέφι από τις 7 το απόγευμα μέχρι το πρωί.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός LOVE 97,5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here