Κρήτη: Επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη σύντροφό του – «Toν προκάλεσα», είπε το θύμα

0
28

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κρήτη, αυτή τη φορά με έναν άνδρα να επιτίθεται με καυστικό υγρό στη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, την Αστυνομία κάλεσαν χθες το μεσημέρι -γύρω στις 14:30- περίοικοι σε οικισμό του Ρεθύμνου, όταν άκουσαν φωνές από την εξοχική κατοικία στην οποία διέμενε ζευγάρι Αυστριακών που είχαν φτάσει στο νησί για διακοπές.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 44χρονος άνδρας είχε τραυματίσει την 40χρονη σύντροφό του και με την χρήση άγνωστου καυστικού υγρού και συνελήφθη.

Η γυναίκα είχε εμφανή εγκαύματα σε σημεία του σώματός της, ωστόσο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και χρειάστηκαν ώρες για να συνέλθει και να μπορέσει να καταθέσει στους αστυνομικούς. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνης, με τον σύντροφο της γυναίκας να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του συντρόφου της, αφού όπως δήλωσε η ίδια «τον ώθησε στην απόφαση να της ρίξει καυστικό υγρό».

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ γύρω στις 22.00 της ίδιας ημέρας ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Ρεθύμνου. Η γυναίκα αρνήθηκε την παροχή υποστήριξης από τις δομές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here