Κάνιε Γουεστ: «Έφαγε» πόρτα από τα Grammy Awards

0
16

Στον Κάνιε Γουεστ απαγορεύτηκε επίσημα να εμφανιστεί στην 64η τελετή απονομής των βραβείων Grammy της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Variety, εκπρόσωπος της Ακαδημίας επιβεβαίωσε ότι οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Grammy Awards 2022 κάλεσε την ομάδα του Γουεστ για να την ειδοποιήσει ότι «δυστυχώς» έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά.

Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι η απόφαση οφείλεται στη «ανησυχητική συμπεριφορά του στο διαδίκτυο».

Υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy

Ο ράπερ, ο οποίος είναι υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy 2022, αρχικά δεν ανακοινώθηκε ως ένας από τους καλλιτέχνες που περιλαμβάνονταν στη λίστα των ερμηνευτών.

Το Blast ανέφερε επίσης, ότι η ομάδα του δεν εξεπλάγη από την απόφαση των διοργανωτών της τελετής απονομής των Grammy να τον αποκλείσουν τελικά.

Kanye West pulled from Grammy Awards lineup due to online behavior. He can accept awards on stage but can’t perform pic.twitter.com/BzcbOI78gV

— bop (@bopinsta) March 21, 2022

Τον τελευταίο καιρό, ο Γουεστ έχει γίνει θέμα διαμάχης με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη λόγω ανησυχιών για πιθανή αλληλεπίδραση μεταξύ του καλλιτέχνη της hip-hop και του παρουσιαστή των Grammy, Τρέβορ Νόα.

Μάλιστα, αποκλείστηκε πρόσφατα από το Instagram για 24 ώρες μετά τη διατύπωση ρατσιστικών προσβλητικών σχολίων εναντίον του παρουσιαστή του «The Daily Show».

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν η πρώτη ομάδα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά τη βαριά απονομής των Grammy συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων BTS, Ολίβια Ροντρίγκο, Τζακ Χάρλοου, Lil Nas X κ.ά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here