Η Φαίη Σκορδά και επισήμως στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού

0
23

Το κοινό μυστικό των τελευταίων εβδομάδων, η ένταξη της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό του ΣΚΑΪ επισημοποιήθηκε με σχετική ανακοίνωση.

Ο σταθμός του Φαλήρου υποδέχθηκε τη διάσημη παρουσιάστρια, ανακοινώνοντας πως θα αναλάβει – όπως είναι φυσικό – την ανανεωμένη πρωινή ζώνη του καναλιού, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!

Αυλαία στον Αντέννα μετά από 10 χρόνια συνεργασίας

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να εγκαταλείψει το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά από αρκετές συζητήσεις που κατέληξαν στη ρήξη και στην απόφαση της να ολοκληρώσει τον κύκλο της στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Η Φαίη ήθελε του χρόνου να συνεχίσει το πρωινό στον Αντέννα μόνη της, χωρίς την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στην ομάδα της.

Ο ΑΝΤ1 από την άλλη, μετά την επιτυχία που σημείωσε το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα φέτος, θεωρούσε δεδομένο ότι οι δυο τους θα συνέχιζαν και του χρόνου.

Και κάπως έτσι δεν βρέθηκε κοινό μέτωπο συνεννοήσης και εκείνη αποχώρησε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here