Η Μπαρτσελόνα… ενεργοποίησε τη «βόμβα» με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τη Μπάγερν Μονάχου

0
36

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του, στη Βαρκελώνη. Ο ισπανικός σύλλογος γνωστοποίησε πως η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί, όταν ο Πολωνός επιθετικός περάσει με επιτυχία όλους τους ιατρικούς ελέγχους και φυσικά, υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

«Ο Λεβαντόφσκι θα φέρει γκολ, εμπειρία και τεχνογνωσία στην επίθεση της Μπαρτσελόνα», επισημάνθηκε στην επίσημη ενημέρωση.

Η ομάδα της Καταλονίας θα δαπανήσει 50.000.000€ για την αγορά του πολύπειρου άσου από τους Βαυαρούς. Το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ για τέσσερα έτη (3+1) και ύστερα από δώδεκα χρόνια παρουσίας στη Γερμανία, ο 33άχρονος «μετακομίζει» στην Ισπανία και τη Λα Λίγκα.

Το 2010 βρέθηκε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα «διέβη τον Ρουβίκωνα», μετακινούμενος στη Μπάγερν Μονάχου. Στη Γερμανία, κατέκτησε δέκα πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα, καθώς και το Τσάμπιονς Λιγκ την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Agreement in principle for the transfer of Robert Lewandowski

https://t.co/quEclaHkdl https://t.co/YTCRbaW173

— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2022

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μέτρησε 447 τέρματα σε 562 εμφανίσεις, ως μέλος των Μπάγερν και Ντόρτμουντ!

Όταν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να ενταχθεί στο σύνολο του Τσάβι και την προετοιμασία της ομάδας.

Νωρίτερα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, ανέφερε ότι «συμφωνήσαμε να αποδεσμεύσουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα, όμως, το συμβόλαιο εκκρεμεί ακόμη».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here