Η Ένωση Ποντίων Περιστερίου ξέρει από αλληλεγγύη

0
784

Για 13η φορά η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής μύησε τα μέλη και τους φίλους της στον εθελοντισμό, και κυρίως στον τομέα της αιμοδοσίας. Σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Περιστερίου πραγματοποίησαν το μεγάλο αυτό έργο κοινωνικής προσφοράς την προηγούμενη Κυριακή, στο κτήριο της Ένωσης στο Περιστέρι.

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν 29 φιάλες αίματος –από τους 35 εθελοντές που προσήλθαν– για το Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Ο Σύλλογος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΕΠΟΝΑ, συμμετείχε με χαρά του στην αιμοδοσία, γιατί όπως έχουμε πει επανειλημμένως οι Πόντιοι είμαστε ο λαός ο οποίος ξέρουμε από αλληλεγγύη. Ξέρουμε από συμπαράσταση στις δύσκολες μέρες που βρισκόμαστε», δήλωσε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου σχετικά με την προσέλευση του κόσμου.

Βέβαια, κάποια μέλη είτε λόγω των εποχικών ιώσεων είτε λόγω καθυστέρησης στην προσέλευσή τους δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα, ευελπιστούν όμως την επόμενη φορά να είναι πιο τυχεροί. «Δυστυχώς υπήρξε κόσμος που δεν γνώριζε την ακριβή ώρα»«, λέει ο πρόεδρος των Ποντίων Περιστερίου.

Αν και η Ένωση Ποντίων Περιστερίου έκανε αιμοδοσίες και παλαιότερα, πλέον «υπάρχει συνεργασία και με άλλους φορείς και ειδικότερα τώρα με την ΕΠΟΝΑ η οποία παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες. Εμείς θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό της», καταλήγει, ευχαριστώντας την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής για την άψογη συνεργασία.

Δίνουμε αίμα λοιπόν, γιατί είναι και πρέπει να είναι στο αίμα μας.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here