Εξοργισμένη η Σοφία Μουτίδου: Τηρούμε τα γ…α μέτρα κι αυτοί δεν με αφήνουν να δω τον ανοϊκό πατέρα μου

0
43

Η Σοφία Μουτίδου, ανάρτησε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Η γνωστή ηθοποιός, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που καταγγέλει, ότι δεν επιτρέπουν στην ίδια και το παιδί της να δουν τον πατέρα της, ο οποίος πάσχει από άνοια, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Σοφία Μουτίδου λέει, μεταξύ άλλων, στο βίντεο:

«Βρίσκομαι στο γηροκομείο, ζώντας ένα παράλογο καταπληκτικό. Δεν μπορώ να δω εγώ και η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου, ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στον κλειστό ίδιο χώρο 8 με 10 τετραγωνικά με αποστάσεις, με εμβόλια, πιστοποιητικό νόσησης, ό,τι υπάρχει. Πρέπει λέει ένας ένας, με βάση ποια λογική ένας ένας, όταν ζούμε στο ίδιο σπίτι;» και η Σοφία Μουτίδου, συνέχισε:

«Πεθαίνουν μόνοι τους, τρελαίνονται μόνοι τους, χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε και τηρούμε όλα τα γ@@μενα μέτρα. Τι ένας ένας ρε; Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια και πρέπει να του το συστήσω. Μπαίνει και μιλάει σε έναν άγνωστο. Έχουμε όλες τις διαπιστεύσεις υγείας, τις αποστάσεις, δύο μάσκες, δεν κάνει να ανοίξει το στόμα του να φάει μπροστά μας. Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό;».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here