Γιατί οι Αμερικάνοι «σκανάρουν» τον εφοπλιστή Διοικητή του Αγίου Όρους!

0
14

Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται, πως το Άγιον Όρος, η διοίκηση του οποίου έχει ανατεθεί στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο από την κυβέρνηση και ειδικότερα από το Υπ. Εξωτερικών, έχει μπει για τα καλά στο «κάδρο» των Αμερικανικών Αρχών!

Και τούτο διότι οι υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν βάσιμες υποψίες μέσα από την έρευνα που διενεργούν, πως το τρίτο ιερό πόδι της χερσονήσου της Χαλκιδικής έχει μετατραπεί σε άντρο Ρώσων κατασκόπων που μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα τρυπώνοντας από Μονή σε Μονή ρωσικών συμφερόντων και επιρροής!

Χωρίς η Διοίκηση του Αγίου Όρους να έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ελέγχου ούτως ώστε το πέρα δώθε ύποπτων και σκοτεινών προσώπων εν μέσω πολέμου να σταματήσει!

Υπό το πρίσμα αυτό, στην Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει σημάνει «συναγερμός», έχουν ήδη υπάρξει οχλήσεις στην ελληνική κυβέρνηση ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Διοικητής του Αγίου Όρους και συνομιλητής του ηγουμένου Εφραίμ, στενού φίλου του προέδρου Πούτιν, εφοπλιστής Αθ. Μαρτίνος, «σκανάρεται» από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ!

Οι αμερικανοί ερευνούν τη σύνδεση της τυχόν ύπαρξης κατασκόπων στο Άγιο Όρος, με την ανυπαρξία αυστηρού ελέγχου ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, η οποία βαρύνει τον Διοικητή, καθώς και με τη μεταφορά ρωσικών πετρελαίων μέσα από τα καράβια του εφοπλιστή Μαρτίνου, κεντρικού και πρωταγωνιστικού μέλους της γνωστής οικογένειας!

Καθίσταται αντιληπτό ότι το ζήτημα είναι μείζον καθώς αναδεικνύονται σχέσεις, ρόλοι, συμφέροντα, επιρροές σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Δημοκρατία …

Το Άγιο Όρος, οι Διοικητές, οι κατάσκοποι και οι Ρώσοι!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here