Γιατί η οικογένεια Βαρδινογιάννη φέρεται ενοχλημένη με την κυβέρνηση! Το Ελληνικό, τα ΕΛΠΕ και η «μεροληψία» υπέρ των συμφερόντων του Σπ. Λάτση!

0
31

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει σοφά ο λαός!

Εσχάτως έχει κυκλοφορήσει στην πολιτική και επιχειρηματική πιάτσα η πληροφορία ότι μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια φέρεται δυσαρεστημένη με την κυβέρνηση από την οποία κρατάει αποστάσεις!

Για να γίνουμε ακριβείς και να μην κρυβόμαστε πίσω από αοριστολογίες και γενικότητες, οι πληροφορίες λένε πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι ενοχλημένη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, διότι θεωρεί ότι μεροληπτεί υπέρ των συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Λάτση και ειδικότερα όσον αφορά το εμβληματικό project του Ελληνικού, αλλά και τα Πετρέλαια!

Από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της ΝΔ στη μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια των Βορείων Προαστείων υπήρχε η καχυποψία ότι η κεντρική εξουσία θα μεροληπτήσει υπέρ των συμφερόντων του Σπ. Λάτση, κυρίως σε σχέση με το Ελληνικό, όπως ακριβώς έγινε άλλωστε με την παραχώρηση του τεράστιου επενδυτικού project, ενώ εσχάτως γίνεται λόγος για ευνοϊκή αντιμετώπιση των Ελληνικών Πετρελαίων σε σχέση με τον ανταγωνισμό!

Όλα τούτα, που κυκλοφορούν ως φήμες και πληροφορίες στην πολιτικοοικονομική πιάτσα, έρχονται να βαρύνουν το σκηνικό, σε μια εποχή δύσκολη και σύνθετη για την κυβέρνηση!

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί – και ίσως έχει μια κάποια σημειολογία- ότι την υπόθεση των «παρακολουθήσεων» την «έπαιξε δυνατά» ο τηλεοπτικός σταθμός Star ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη…

Διαβάστε ακόμη:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: Οι πολιτικοί ηγέτες τον αποχαιρετούν – Το «αντίο» από Πούτιν και Μπάιντεν
Το Μαξίμου εκπέμπει SOS: Ο Γεραπετρίτης παριστάνει τον «νταραβεριτζή», ο Σκέρτσος προωθεί το σχέδιο της Dimand με την Πυρκάλ και ο Μητσοτάκης ψάχνει αγωνιωδώς «Δημητριάδη για τη θέση του Δημητριάδη»!
Δεν θα δοθεί νέα παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here