Βασίλης Τόπαλος: Η «εντατική προπόνηση» και τα αναπάντητα ερωτήματα

0
13

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται αποκαλυπτική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που είδε τα όσα προηγήθηκαν πριν ο άτυχος 16χρονος πρωταθλητής πυγμαχίας Βασίλης Τόπαλος, νιώσει αδιαθεσία και καταρρεύσει.

Εκεί εστιάζουν και οι Αρχές, στο τι έγινε πριν το μοιραίο χτύπημα στoν νιπτήρα του γυμναστηρίου, την ώρα που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με το Star, τρία είναι τα βασικά ερωτήματα που ζητούν απάντηση και τα οποία ερευνούν οι αστυνομικοί της Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους:

Βασίλης Τόπαλος: Είχε κάνει σπάρινγκ πριν καταρρεύσει;

Αυτόπτης μάρτυρας o oποίος κλήθηκε σήμερα και κατέθεσε στην Ασφάλεια, μιλώντας στο Star αποκαλύπτει: «Δεν κάναμε σπάρινγκ, κάναμε στοχάκια. Προπόνηση. Τελείωσε η προπόνηση και πήγε στην τουαλέτα, μάλλον για να κάνει εμετό, δε φαινόταν καλά, γύρισε να ρίξει νερό στο πρόσωπο του και χτύπησε στον νεροχύτη. Ήταν σοκαριστικό».

Όλες οι καταθέσεις που έχει μέχρι και αυτήν την ώρα στα χέρια της η Ασφάλεια μιλούν για «έντονη και απαιτητική προπόνηση».

Ο Βασίλης εκείνη την ημέρα προπονούνταν με ακόμα τρεις αθλητές. Ωστόσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη και συνεχώς καλούνται πρόσωπα.

Βασίλης Τόπαλος: Έπαιρνε κάποιο φάρμακο;

Το δεύτερο ερώτημα είναι αν το παιδί έπαιρνε κάποια ουσία ή φάρμακο.

Η Ασφάλεια δίνει μεγάλη σημασία στην τοξικολογική εξέταση την οποία αναμένει όπως και στις εξετάσεις που έκανε ο 16χρονος όταν πήγε στο νοσοκομείο.

Βασίλης Τόπαλος: Φορούσε κάσκα;

Το τρίτο ερώτημα είναι αν ο Βασίλης Τόπαλος εκείνη την ημέρα φορούσε κάσκα και αν αίχε λάβει μέτρα προστασίας στο γυμναστήριο.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στον Ταύρο τονίζει: «πάντα φοράμε κάσκες, πάντα φοράμε γάντια. Σφύριξα το ταϊμ, συνέχισε να γίνεται η προπόνηση κι εκεί άκουσα τις φωνές ενός αθλητή απο το γυμναστήριο ο οποίος μας φώναξε και βγήκα κατευθείαν έξω απο την πόρτα του γυμναστηρίου. Είδα τον πατέρα του, τον κύριο Δημήτρη να τον κρατάει στα χέρια του. Τον έπιασα, του έριξα λίγο νερό γιατί δεν είχα καταλάβει τι συνέβη».

Διαβάστε ακόμη:

Ο… ταλαντούχος κύριος Κοντόπουλος ή αλλιώς o άνθρωπος που έβλεπε τις εισηγμένες που αποχωρούν μαζικά!
Τζούλια Αλεξανδράτου: Πόσα χρήματα έβγαλε το 2022 από το OnlyFans
Πέτρος Κωστόπουλος: Επιστροφή στις εκδόσεις περιοδικών και ιστοσελίδων
Ελλείψεις φαρμάκων – Θάνος Πλεύρης: «Η επάρκεια είναι εξασφαλισμένη, διόρθωση τιμών στα φτηνά σκευάσματα»

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here