Βαγγέλης Σίμος: Κάλεσμα συστράτευσης για αγωνιστική Δημοτική Αρχή

0
702

Μιλώντας στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χτες Παρασκευή 31/5, στην κεντρική πλατεία Πετρούπολης, ο Βαγγέλης Σίμος χαιρέτισε το σημαντικό βήμα του λαού της πόλης, που ανέδειξε την προηγούμενη Κυριακή τη «Λαϊκή Συσπείρωση» πρώτη δύναμη με 24% και με επτά μονάδες διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό, καλώντας στον β’ γύρο να γεμίσουν ξανά οι κάλπες με κόκκινα γαρίφαλα, να επανεκλεγεί η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε «στους νέους και τις νέες που ψήφισαν για πρώτη φορά, οι οποίοι παρά το γενικότερο κλίμα ωχαδερφισμού, μιζέριας και απομάκρυνσης από τα κοινά, προσήλθαν στις κάλπες, έδωσαν με τη σειρά τους ένα ισχυρό “παρών” και απέδειξαν ότι οι νέοι έχουν φωνή και γνώμη για το μέλλον, τόσο μέσα από τις εκλογές όσο και μέσα από τους αγώνες συνολικά!».

Η συγκέντρωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του Σπύρου Παξιμαδά, γιου του αείμνηστου κομμουνιστή δημάρχου της πόλης Νίκου Παξιμαδά, ο οποίος είπε:

«Είναι ξεχωριστή τιμή για εμένα να ανοίγω τη σημερινή μεγάλη συγκέντρωσή μας, το κάλεσμα νίκης για επανεκλογή του Βαγγέλη Σίμου στη Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης.

Όπως πολλοί ακόμη συμπολίτες μας, κατοικούμε σ’ αυτόν τον τόπο από τότε που ήταν χωράφια και νταμάρια, με ανύπαρκτες υποδομές για τους κατοίκους του.

Όλη η Πετρούπολη γνωρίζει τους αγώνες και την τεράστια προσφορά των κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών για πάνω από 40 χρόνια στη Δημοτική Αρχή για να μετατρέψουν εκείνα τα χωράφια σε μια πόλη-στολίδι για τη Δυτική Αθήνα.

Μια πόλη που τη ζηλεύουν όλοι, την επιλέγουν οι νέοι για να ζήσουν και να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά τους κι ας λένε άλλα οι αντίπαλοί μας.

Αυτή η τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε με τον πατέρα μου, τον αείμνηστο δήμαρχο Νίκο Παξιμαδά και συνεχίστηκε από όλους τους μετέπειτα κομμουνιστές δημάρχους, τον Γιώργο Γιώγο, τον Θωμά Κοτσαμπά, συνεχίζεται και σήμερα από τον Βαγγέλη Σίμο.

Πάντα στο επίκεντρο της προσοχής αυτών των δημάρχων ήταν τα συμφέροντα, η ζωή των κατοίκων της Πετρούπολης και όχι τα μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο λαός της Πετρούπολης έχει πικρή πείρα από την 8χρονη διοίκηση Βλάχου. Να μην επιτρέψει με την ψήφο του το πισωγύρισμα σε δοκιμασμένες και αποτυχημένες λύσεις.

Πέρα από όποιες παρατηρήσεις μπορεί να έχει κάποιος, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αγωνιστικότητα, τη φιλολαϊκή διοίκηση του Βαγγέλη Σίμου που μετριέται και με αποτελέσματα, τη βλέπουν όλες οι οικογένειες της Πετρούπολης.

Συνεχίζουμε την αγωνιστική ιστορία αυτής της της πόλης.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για δήμαρχο αποκούμπι και συμπαραστάτη στα βάσανα και τα προβλήματά μας. Όχι για δήμαρχο που θα μας προσθέσει κι άλλα από πάνω. Ψηφίζουμε όλοι και όλες για δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο».

Πηγή: atexnos.gr

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here