Αρτέμιδα: Με 60 σφαίρες σκότωσαν τους Τούρκους στην ενέδρα θανάτου

0
10

Βρέθηκαν 60 κάλυκες  στο σημείο του εξαπλού φονικού στην Αρτέμιδα.

Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία ήταν δύο ή τρία, με τις αρχές να εκτιμούν ότι οι δράστες της δολοφονίας ήταν τουλάχιστον δύο.

Η έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας των ανδρών μέσα σε αυτοκίνητο το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) συνεχίζεται με την αστυνομία να επιχειρεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ, καθώς αρκετά από τα στοιχεία δεν φαίνεται να «δένουν» μεταξύ τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν βρέθηκαν όπλα στο αυτοκίνητο ενώ το γεγονός ότι ήταν έξι άνδρες μέσα σε ένα όχημα μπορεί να τους οδηγήσει μόνο στο συμπέρασμα ότι η μετακίνηση τους ήταν αιφνιδιαστική και γνώριζαν ότι θα μετακινηθούν σε κάποια κοντινή απόσταση.

Πλάστες γερμανικές πινακίδες, ήταν κολλημένες πάνω στο παλιό αυτοκίνητο των θυμάτων ενώ εξετάζεται με προσοχή μία μαρτυρία που αναφέρει ότι λίγο νωρίτερα είχαν δει μία μηχανή και ένα μαύρο αυτοκίνητοι ίδιου τύπου με των θυμάτων να βρίσκεται στην περιοχή, επίσης με γερμανικές πινακίδες.

Οι αρχές εκτιμούν ότι τα τέσσερα από τα θύματα δέχθηκαν ακαριαία τη δολοφονική επίθεση, ενώ σχετικά με τα δύο που βρέθηκαν έξω από το όχημα, το πιθανότερο σενάριο είναι ο ένας να ήταν ο οδηγός ο οποίος προσπάθησε να φύγει και ο δεύτερος να βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και επίσης να προσπάθησε να κατέβει από το ΙΧ.

Πάντως εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο, με μικρότερες όμως πιθανότητες, κάποιος από τους νεκρούς που βρέθηκαν έξω από το ΙΧ να μην ήταν από την ομάδα των θυμάτων. Ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ επαναλαμβάνουν ότι αυτό το σενάριο συγκεντρώνει σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες.

Σε ερευνητικό επίπεδο το βασικό για τους αστυνομικούς αυτή τη στιγμή είναι να τους απαντήσουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων αν υπάρχει στη βάση δεδομένων μας τα πραγματικά στοιχεία των νεκρών, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι είναι Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες, ενώ ένας από αυτούς είχε πάνω του και τουρκική ταυτότητα.

Πάντως με τα στοιχεία που αναγράφονται στις ταυτότητες δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει τις ελληνικές αρχές, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για πλαστά στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη:

Τσιμπάνε φέτος οι τιμές στα σχολικά είδη – Αναλυτικός πίνακας
Βίντεο: Πόλη στην Πορτογαλία πλημμύρισε από κόκκινο κρασί
Κάνιε Γουέστ: Η «σύζυγός» του εμφανίστηκε ημίγυμνη στη Φλωρεντία
Ντέμι Μουρ: Ενθουσιάστηκε με το «Maestro» και ζήτησε να γνωρίσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here