“Αθλητική Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017” στην Πετρούπολη

0
1228

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το ιδιαίτερα πλούσιο σε αθλητικές εκδηλώσεις πρόγραμμα της “Αθλητικής Άνοιξης – Καλοκαίρι 2017”, την Δευτέρα 13 Μαρτίου. Ο αθλητικός θεσμός πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και φέτος η Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει να προβάλλει μέσα από τη διοργάνωση το σύνθημα: Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Οι πρώτοι ενδοσχολικοί φιλικοί αγώνες διεξήχθησαν στις 13, 14 και 15 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο “Νίκος Παξιμαδάς”, από τα Γυμνάσια της πόλης στο αγώνισμα της καλαθοσφαίρισης.

Το υψηλό αθλητικό επίπεδο των μαθητών εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αξιέπαινη προσπάθεια και τη συστηματική δουλειά που πραγματοποιείται από τα σχολεία του Δήμου μας.

Η “Αθλητική Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017” συνεχίζει το πρόγραμμά της αυτή την εβδομάδα με τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια της Πετρούπολης να αγωνίζονται φιλικά στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

Η Δημοτική Αρχή μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση επιδιώκει να ακουστεί παντού και να γίνει αίτημα όλου του πετρουπολιώτικου λαού το δικαίωμα πρόσβασης στην άθληση και η ανάγκη για άμεση και επαρκή κρατική χρηματοδότηση στον τομέα της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.

Εξάλλου, αυτά τα 6 χρόνια η Διοίκηση του Δήμου έχει αποδείξει ότι δράσεις όπως αυτή δεν αποτελούν πυροτέχνημα, αφού είναι μόνιμη μέριμνά της οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες, συνολικά οτιδήποτε αφορά τον τομέα του Αθλητισμού,
να αγκαλιάζουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της νεολαίας και του λαού της πόλης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here