Έρχονται προσλήψεις στα ΜΜΜ εντός του 2024

0
11

Οι προσλήψεις προσωπικού για το 2024, ώστε να καλυφθούν τα κενά στους συγκοινωνιακούς φορείς τέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, συμμετείχαν σε σύσκεψη με την υφυπουργό Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, και τον γενικό γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, Δημήτρη Κιρμικίρογλου, όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τους τρόπους επιτάχυνσης των διαδικασιών για την πρόσληψη προσωπικού στις εταιρείες παροχής συγκοινωνιακού έργου.

Επίσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τον προγραμματισμό νέων θέσεων εργασίας, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των μεταφορών.

Μετά τη σύσκεψη, η κυρία Αλεξοπούλου δήλωσε τα εξής: «Η σύσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των κατευθύνσεων που έχει δώσει ο Πρωθυπουργός, ώστε τον Σεπτέμβριο να προγραμματιστούν οι προσλήψεις προσωπικού για το 2024 και να καλυφθούν τα κενά στους συγκοινωνιακούς φορείς.

»Η Κυβέρνηση προχωράει στην αναδιάταξη των συγκοινωνιών καλύπτοντας τα κενά στις θέσεις εργασίας με προσωπικό νεότερης ηλικίας και αρτιότερης εκπαίδευσης, το οποίο θα ανταποκριθεί, εκτός των άλλων, στις απαιτήσεις για τη χρήση και συντήρηση λεωφορείων νέας τεχνολογίας, αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών».

Από την πλευρά του, ο κ. Ξιφαράς επεσήμανε τα παρακάτω: «Η σημερινή συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του τομέα των μεταφορών, στον οποίο το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί κινητήριο δύναμη. Περισσότερο προσωπικό σημαίνει καλύτερες υπηρεσίες και μεγαλύτερη ασφάλεια, έννοιες οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα της πολιτικής μας στις μεταφορές».

Διαβάστε ακόμη:

Ιταλία: Νεκρή η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Harry Potter

Μήνυμα 112 για την κακοκαιρία «Petar» σε Ιόνιο, Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην πισίνα με τον 8 μηνών γιο της

Εικόνες χάους στη Νέα Υόρκη προκάλεσε influencer – Έταξε δωρεάν υπολογιστές και κονσόλες

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here