Άρσεναλ: Και επίσημα «κανονιέρης» ο Γκάμπριελ Ζεσούς

0
47

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι το πρωί της Δευτέρας ανακοίνωσαν μέσω των επίσημων social media του συλλόγου την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο Λονδίνο πραγματοποιώντας εκεί τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά της Άρσεναλ.

Πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η Άρσεναλ τα βρήκε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Κανονιέρηδες» δαπάνησαν το ποσό των 52 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Ο νέος επιθετικός της Άρσεναλ θα φοράει το «9» στην πλάτη. Το νούμερο που μέχρι… χθες κατείχε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς μπαίνει αυτομάτως στη λίστα με τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία της Άρσεναλ. Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του Βραζιλιάνου τοποθετείται πλάι σε αυτά των Μπεν Γουάιτ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Μάρτιν Όντεγκααρντ, Αλεξάντρ Λακαζέτ και Πεπέ. Οι «Κανονιέρηδες» προσθέτουν στη φαρέτρα τους έναν εξαιρετικό φορ. Έναν ποδοσφαιριστή που θα τους δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση και προπάντων στο σκοράρισμα.

Nosso Novo Número Nove

— Arsenal (@Arsenal) July 4, 2022

Ο Μίκελ Αρτέτα, που γνωρίζει καλά τον Ζεσούς από την κοινή τους θητεία στο Έτιχαντ,  θέλει να κερδίσει από τον ποδοσφαιριστή του ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ξέρει πως έχει τους παίκτες που θα του δημιουργήσουν τις συνθήκες να σκοράρει. Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα ο Βραζιλιάνος είναι να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό.

On Cloud No. 9

Welcome to Arsenal, Gabriel Jesus pic.twitter.com/kPgOx9uVZd

— Arsenal (@Arsenal) July 4, 2022

«Υποστήριζα την Άρσεναλ όταν ήμουν μικρός λόγω του Τιερί Ανρί»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, ο Γκάμπριελ Ζεσούς τόνισε πως είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για το καλό της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου, στην αγάπη του για τον Τιερί Ανρί, την σχέση του με τον Αρτέτα και πολλά άλλα. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η θέληση να πετύχει στο Λονδίνο. Θέλει να κάνει τη διαφορά στην επίθεση και να χαρίσει νίκες στην ομάδα του.

«Υποστήριζα την Άρσεναλ όταν ήμουν μικρός λόγω του Τιερί Ανρί. Γενικά δεν υποστήριζα πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Όταν είδα μερικούς από τους σπουδαίους που έπαιξαν εδώ είπα ουάου, αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος. Όταν έπαιζα ενάντια στην Άρσεναλ χάζευα το γήπεδο αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για αυτή την ομάδα. Υπογράφω σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Από την πρώτη ημέρα που ήξερα πως θα παίξω στην Άρσεναλ ήμουν πολύ χαρούμενος. Γνωρίζω το προσωπικό, τον προπονητή και μερικούς από τους παίκτες λόγω εθνικής ομάδας. Είναι ένα νεανικό σύλλογο και θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για αυτό τον σκοπό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here